Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL:n tähtisikermälle loistavia uutisia – Pistelinko löi nimensä pitkään jatkosopimukseen!

Brandon Hagel
AOP

Brandon Hagel allekirjoitti alkuviikolla Tampa Bay Lightiningin kanssa jättimäisen, kahdeksan vuoden ja 52 miljoonan dollarin arvoisen kontrahdin. Hagelilla on allaan tähänastisen uransa tehokkain kausi hänen nakutettuaan 30 maalia ja 34 maalisyöttöä.

Tampa Bay Lightning sai tiistaina loistavia uutisia sopimusrintamalta, kun huippuiskussa päättyneellä kaudella ollut Brandon Hagel raapusti nimensä kahdeksan vuoden mittaiseen jatkopahviin.

24-vuotias hyökkääjä pelasi pisteiden valossa uransa parhaan kauden tehtyään yhteensä 64 tehopistettä kuuluen joukkueensa suurimpiin onnistujiin. Hallitsevana mestarina viime kaudelle lähtenyt Tampa joutui pettymään pudotuspeleissä raskaasti, mutta Hagel voi olla tyytyväinen omaan panokseensa.

– Tällaisen kauden jälkeen mielessä pyörii paljon asioita, Hagel paljastaa.

– Olisi hullua väittää, ettei sopimustilanne mietityttänyt minua missään vaiheessa. Olen kiitollinen siitä, että saimme asian kuntoon tässä vaiheessa. Nyt voimme keskittyä voittamiseen ja joukkueen pelaamisen nostamiseen seuraavalle tasolle.

– Tunnen oloni hyväksi ja kotoisaksi täällä. Joukkueen runko on hyvin kasassa tulevaisuutta ajatellen. Haluan tehdä osani tämän joukkueen eteen ja saavuttaa menestystä. Tämä on siihen oikea paikka, sillä täällä vallitsee voittamisen kulttuuri.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos