Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL:n heittopussin pistelinko toipuu kovaa vauhtia! – ”Kaikki vaikuttaa hyvältä”

NHL
Unsplash

Calgary Flames on ollut yksi viime vuosien suurimmista alisuorittajista Pohjois-Amerikan taalajäillä. Yksi Flamesin pelaaja, jolta odotetaan selkeää tasonnostoa tulevalla kaudella on Andrew Mangiapane. Leikkauksesta toipunut hyökkääjä vakuuttaa olevansa täydessä iskussa, kun uusi kausi pyörähtää käyntiin.

Calgary Flamesin surullinen vire NHL:ssä sai jälleen jatkoa viime kaudella. Liekkipaidat jäivät kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle, joten tulevalla kaudella joukkueen tavoitteet ovat selkeät.

Toissa kaudella Flamesin nutussa loistanut Andrew Mangiapane jäi muiden joukkueen pelaajien tavoin kauas parhaastaan. Kaudella 2021-2022 hienot 35 maalia iskenyt hyökkääjä teki päättyneellä sesongilla 82 runkosarjaotteluun tehot 17+26.

Osittain tämä johtuu alkukaudella tapahtuneella loukkaantumisella. Mangiapane leikattiin huhtikuussa ja hän vakuuttaa olevansa jälleen valmiina pian käynnistyvällä harjoitusleirillä.

– Minun täytyy toistaiseksi välttää fyysistä kontaktia, mutta muuten harjoittelen normaalisti jäällä. Teen töitä fysioterapeutin kanssa, mutta tällä hetkellä kaikki vaikuttaa hyvältä. Odotan innokkaana pääseväni jälleen pelaamaan, kun olen sataprosenttisessa kunnossa, Mangiapane kertoo.

– En uskonut missään vaiheessa, että kyseessä oli vakava vamma. Tunsin ajoittain kipua ja jotkut pelit olivat pahempia kuin toiset. Olen silti iloinen, että vamma on nyt hoidettu kuntoon.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos