Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL-supertähden sopimusneuvottelut polkevat paikallaan: ”Olen pettynyt siihen”

Steven Stamkos
AOP

Steven Stamkosin sopimustilanne junnaa paikallaan. NHL:n suurimpiin tähtiin lukeutuvan kanadalaisen tulevaisuudesta ei ole tällä hetkellä minkäänlaista varmuutta. Stamkos myöntää olevansa pettynyt Tampa Bayn viivyttelyyn.

Steven Stamkos aloittaa kahdeksanvuotisen ja 68 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksensa viimeisen kauden. Tähtihyökkääjä on tehnyt useaan otteeseen selväksi haluavansa ensisijaisesti jatkaa uraansa Tampa Bay Lightningin nutussa, mutta tällä hetkellä kaikki on avoinna.

Osapuolet eivät ole toistaiseksi istuneet alas neuvottelemaan jatkosta ja Stamkos myöntää olevansa turhautunut tilanteeseen.

– Totta puhuakseni olen pettynyt siihen, ettei neuvotteluja ole vielä aloitettu. Se oli asia, jonka nostin esiin jo viime vuoden puolella ja toivoin, että kaikki olisi järjestynyt ennen harjoitusleiriä. Mitään ei ole kuitenkaan tapahtunut.

– Tein samaan aikaan myös selväksi, että haluaisin pelata urani loppuun asti Lightningin paidassa. Se ei ole kuitenkaan minun käsissäni, sillä en voi allekirjoittaa yksin sopimusta.

Tampan GM, Julien BriseBois kertoi tilanteesta oman näkemyksensä.

– Minun täytyy nähdä, mitä tämän kauden aikana tapahtuu. Minun täytyy olla selvillä siitä, kuka pystyy pelaamaan missäkin roolissa. Olisi hienoa, jos Steven jatkaisi täällä uransa loppuun asti. Minun on kuitenkin ajateltava aina ensisijaisesti joukkueen etua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos