Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL-stara hehkuttaa joukkueen tuoretta jättihankintaa: ”Ansioluettelo puhuu puolestaan”

Ryan O'Reilly
AOP

Nashville Predators jäi viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen. Preds lähtee uuteen kauteen kovin odotuksin ja joukkueen puolustaja Ryan McDonagh uskoo, että ryhmällä on mahdollisuudet edetä pitkälle.

Kausi 2022-2023 oli Nashville Predatorsille suuri pettymys, sillä pudotuspelit jäivät haaveeksi todella pitkän tauon jälkeen. Pettymyksestä huolimatta pakkaa ei revitty kuitenkaan palasiksi, vaan Predators on tehnyt muutaman täsmähankinnan ja tuonut lisää kokemusta ryhmäänsä.

Seurajohdon ratkaisu on ollut puolustaja Ryan McDonaghin mieleen.

– Johtoportaalla oli selkeä näkemys tilanteesta ja hankimme muutaman veteraanin pitääksemme homman raiteillaan. Aina perustaa ei ole syytä rakentaa kokonaan uudelleen. Olen erittäin luottavainen sen suhteen, että palaamme jälleen voittojen tielle ja pystymme taistelemaan menestyksestä, McDonagh kertoi.

Kesän aikana ovista sisään on tullut muun muassa Ryan O’Reilly, joka pelasi viime kaudella sekä St. Louis Bluesin, että Toronto Maple Leafsin paidassa. McDonagh hehkuttaa kanadalaisen hankintaa.

– O’Reillyn ansioluettelo puhuu puolestaan. Olen kuullut hänestä pelkästään positiivisia asioita ja odotan pääseväni tutustumaan häneen paremmin, mutta ennen kaikkea pelaamaan hänen kanssaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos