Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Lähtöpassit Phillystä: Jenkkipakki siirtyy Hurricanesin riveihin

Tony DeAngelo
AOP

Tony DeAngelo on Carolina Hurricanesin pelaaja. Viime kaudella Philadelphia Flyersiä edustanut yhdysvaltalaispuolustaja allekirjoitti Canesin kanssa yksivuotisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 1,675 miljoonaa dollaria.

Carolina Hurricanes on saanut tällä viikolla loistavia uutisia sopimusrintamalta. Sebastian Ahon jättimäinen jatkosopimus on kultaakin kalliimpi asia Carolinan Stanley Cup-haaveita ajatellen.

Suomalaisen allekirjoittama diili on luonnollisesti varastanut uutisotsikot, jonka myötä Tony DeAngelon siirtyminen Canesin nuttuun on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Jenkkipuolustaja pelasi päättyneen kauden Philadelphia Flyersin paidassa, mutta homma ei toiminut odotetulla tavalla John Tortorellan alaisuudessa. 27-vuotias DeAngelo merkkautti 70 peliin 42 tehopistettä (11+31), mutta Flyers päätyi ostamaan pelaajan sopimuksen ulos.

DeAngelo ei peitellyt Flyers-diilin purkamisen perimmäisiä syitä, mutta vakuutti kuitenkin tyytyväisyyttään Carolina-siirron varmistuttua.

– Kuten tiedetään, minä ja valmentaja (Tortorella) emme tulleet juurikaan toimeen, joka oli luultavasti suurin sille, että minusta tuli vapaa-agentti.

– Nautin silti Phillyssä pelaamisesta, sillä se oli lapsuudenunelmani. Minulle oli kuitenkin koko ajan selvää, että jos homma ei toimi, haluan jatkaa uraani Carolinassa. Olen iloinen, että näin myös lopulta tapahtui.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos