Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Huh mikä myllytys! Suomalaistaituri takoi hurjat tehot uudessa kotikaukalossaan NHL:ssä

Joel Kiviranta takoi hurjat tehot NHL:ssä
AOP

Joel Kiviranta nautiskeli koko rahan edestä ensimmäisessä kotiottelussaan uudessa seurassaan, kun Colorado Avalanche kaatoi Anaheim Ducksin murskaluvuin 8-2.

Colorado Avalanchen tuorein suomalaistähti Joel Kiviranta oli tulessa heti ensimmäisessä esityksessään uuden kotiyleisönsä edessä torstain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkue mukiloi Anaheim Ducksin NHL:ssä murskaluvuin 8-2.

Suomalainen kirjautti uudessa kotikaukalossaan tehot 1+2=3 ja ansaitsi esityksellään illan ykköstähden tittelin.

Kiviranta avasi kauden pistesaldonsa antamalla ottelun toisessa erässä kakkossyötön Fredrik Olofssonin maaliin.

Kolmannessa erässä Ducksin selkäranka katkesi tyystin ja kotijoukkue myllytti erään peräti viisi maalia. Kiviranta oli mukana pahanteossa kahdesta näissä.

Suomalaisen avausmaali uudessa seurassaan oli komea yksilösuoritus: mies karkasi kahden Ducks-pelaajan välistä läpi ja laukoi kiekon etukulmasta sisään. Vain 21 sekuntia myöhemmin suomalainen syötti vielä Andrew Coglianon 7-2 osuman.

– Tuntuu ihan kivalta, suomalainen myhäili ottelun jälkeen haastattelussa.

– Tämä oli tärkeä voitto ja nyt matkaamme Dallasiin vierasotteluun – toivottavasti pystyn sielläkin tuomaan jotain pöytään, Kiviranta jatkoi.

Ottelu oli Kivirannalle toinen runkosarjassa Coloradossa ja ensimmäinen uuden kotiyleisönsä edessä. Suomalainen allekirjoitti virallisen NHL-sopimuksen seuran kanssa sunnuntaina. Coloradon suomalainen supertähti Mikko Rantanen ei kirjauttanut murskavoitossa tehopisteitä.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos