Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Lisää NHL-vahvistuksia Leijonien MM-joukkueeseen!

Joel Armia liittyy Leijonien vahvuuteen
AOP

Leijonien MM-kisojen rosteri sai maanantaina todella kovan lisäyksen, kun jääkiekkoliitto tiedotti Joel Armian liittymisestä joukkueen vahvuuteen.

Montreal Canadiensin suomalaistähti, Joel Armia, liittyy joukkueen vahvuuteen MM-leirityksen viimeisellä viikolla Tsekin EHT-turnauksessa. Uutisoimme viikonloppuna, kuinka myös Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine saapuu vahvistamaan Suomen MM-joukkuetta. Myös Laine liittyy Tsekin EHT turnauksessa joukkueen vahvuuteen. Olli Määttä ja Sakari Manninen niin ikää liittyvät myös joukkueeseen tuolloin.

Armian kausi NHL:ssa oli vaihteleva. Suomalainen pelasi lopulta 43 ottelua ja iski niissä tehot 7+7=14. Montreal Canadiensin kausi päättyi runkosarjaan. Armia oli mukana Leijonien vahvuudessa myös viime vuonna, jolloin Suomi juhli maailmanmestaruutta.

– Seuraavan kerran uusia lisäyksiä joukkueeseen tulee mahdollisesti sitten, kun Euroopan sarjojen finaalit ja NHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros on pelattu, Leijonien urheilujohtaja Jere Lehtinen kertoi tiedotteessa.

Lisää vahvistuksia MM-joukkueeseen ei siis liene tiedossa niistä NHL-joukkueista, joiden kausi päättyi runkosarjaan. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on kuitenkin vielä mukana paljon suomalaisia.

Miesten maailmanmestaruudesta pelataan Tampereella ja Latvian Riiassa toukokuussa. Kisat starttaavat 12. päivä, jolloin myös Suomi avaa turnauksensa Yhdysvaltoja vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos