Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Dallas tasoitti otteluvoitot: Suomalaistähti ilmiliekeissä

Roope Hintz
AOP

Minnesota Wild ja Dallas Stars iskivät neljännen kerran yhteen yön NHL-kierroksella. Kamppailusta muodostui tasainen vääntö, jossa molemmilla oli omat etsikkoaikansa.

Dallasin ja Minnesotan välinen mittelö lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä. Edellisessä kohtaamisessa selkeän 5-1 voiton ottanut Minnesota oli jälleen hyvällä jalalla liikkeellä, mutta Miro Heiskasen johtama Dallas-puolustus oli avauserässä hyvin hereillä.

Wild sai pelistä vahvemman otteen toisessa erässä pystyen luomaan laadukkaita maalintekopaikkoja. Starsin maalia vartioinut Jake Oettinger otti useamman tärkeän kopin ja pysäytti muun muassa Marcus Folignon sekä Kirill Kaprizovin läpiajot. Kaprizoville tarjoutui erän lopulla vielä tuhannen taalan paikka, mutta venäläisen sihti oli pahemman kerran hukassa.

Starsin Tyler Seguin survoi maalin edestä erän ainokaisen. Syöttöpisteet merkattiin Roope Hintzin ja Jason Robertsonin nimiin.

Yevgeni Dadonov vei Dallasin kahden maalin johtoon kolmannen erän alkuminuuteilla. Entinen Stars-pelaaja, John Klingberg, vastasi Wildin kavennuksesta vain hetkeä myöhemmin.

Seguin iski Starsin voittomaalin Folignon jäähyn aikana ja Hintzille kirjattiin jälleen syöttöpiste. Frederick Gaudreau toi Wildin vielä maalin päähän, mutta tämä jäi laihaksi lohduksi. Stars tasoitti otteluvoitot ja joukkueet kohtaavat uudelleen varhain keskiviikkona.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos