Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Leijonat selvisi hurjasta paineesta! – Tanska kaatui sinnikkään työn päätteeksi

Leijonat kaatoi Tanskan jääkiekon MM-kisoissa
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue kesti hurjat paineet MM-kisoissa ja haki vaaditun voiton Tanskasta.

Leijonat teki maanantaina sen mitä siltä vaadittiin ja Tanska kaatui jääkiekon MM-kisoissa maalein 3-1.

Jatkopelien kannalta voitto oli ehdottoman tärkeä ja Leijonien jatkohaaveet pysyvät sen myötä vielä elossa.

Helppo pelistä ei missään vaiheessa ollut tulossakaan, mutta Tanska kyllä tarjosi Leijonille armottoman vastuksen. Tanska sai hetkittäin hyvinkin vahvasti pelin haltuunsa ja pääsi todella hyville paikoille. Suomen maalilla torjunut Emil Larmi piti kuitenkin komeilla torjunnoilla kiekon poissa selkänsä takaa.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää mentiin maaleitta ja kolmanteen erään lähdettäessä paine alkoikin ainakin katsomon puolella varmasti kiristyä. Helpottava avausosuma nähtiin onneksi heti kolmannen erän alkuun, kun Hannes Björninen avasi maalihanat.

Ja kun maalihanat kerran auki saatiin, niin hyödynsi Rasmus Rissanenkin momentumin ja niittasi heti perään Suomen toisen.

Ilman maalivahtia pelannut Tanska tuli vielä maalin päähän viimeisillä minuuteilla, mutta Pekka Jormakka sinetöi kuitenkin Tanskan kohtalon ja viimeisteli viimeisellä minuutilla Suomen kolmannen osuman tyhjään maaliin.

Leijonien kohtalo MM-kisoissa ratkeaa huomenna Sveitsi-ottelussa, josta olisi vähintään yksi piste kairattava jotta jatkopelit aukeavat. Sveitsi ottelu pelataan huomenna kello 21.15.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos