Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Huima päätös MM-kisoille! – Tšekki juhli vihdoin maailmanmestaruutta kotiyleisön edessä!

Tsekki juhli jääkiekon maailmanmestaruutta
AOP

Tšekki pääsi juhlimaan kotiyleisönsä edessä pitkästä aikaa maailmanmestaruutta kun se kaatoi Sveitsin MM-kisojen finaalissa hurjan taiston päätteeksi maalein 2-0.

Jääkiekon MM-kisat huipentuivat sunnuntaina Prahassa Tšekin juhliin, kun se juhli ensimmäistä maailmanmestaruuttaan sitten vuoden 2010 kotiyleisönsä edessä. Finaalissa kaatui Sveitsi maalein 2-0.

Sunnuntain finaalissa nähtiin MM-finaalin arvoiset esitykset molemmilta joukkueilta. Heti ottelun alussa molemmat joukkueet lähtivät peliin nälkäisinä mutta fiksusti. Peli oli kypsää, eikä hölmöilyjä nähty kummaltakaan joukkueelta.

Toisen erän lopussa Tšekki alkoi vaikuttaa hieman väsyneeltä, mutta se selvisi kuitenkin toiselle erätauolle ilman takaiskua.

Kolmannessa erässä Tšekin David Pastrňák räjäytti kotiyleisön Prahassa iskemällä Tšekin 1-0 johtoon. Tšekki sai Sveitsin päässä aloitusvoiton ja Pastrňák pääsi laukomaan suoraan syötöstä kiekon reppuun.

Sveitsi kävi kolmannen erän lopulla parikin kertaa todella lähellä, mutta kiekko ei reppuun löytänyt.

Ensimmäistä maailmanmestaruuttaan hakenut Sveitsi haki viime minuuteilla tasoitusta ilman maalivahtia, mutta kova riski ei kantanut tällä kertaa tulosta. Tšekin David Kämpf viimeisteli loppulukemat 2-0 tyhjään reppuun ja Sveitsin oli jälleen kerran tyytyminen hopeaan MM-finaalissa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos