Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Järisyttävä diili! – Suomalaistähdelle muhkea palkkapussi!

Sebastian Aho taklaa Sebastian Ahoa
AOP

Sebastian Ahon tulevaisuus on vihdoin selvillä. Suomalaistaituri allekirjoitti odotusten mukaisesti muhkean 78 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Kahdeksanvuotinen diili astuu voimaan ensi kaudella ja takaa miehelle 9,75 miljoonan dollarin vuosiansiot.

Sebastian Aho, 26, allekirjoitti syntymäpäivänään keskiviikkona Carolina Hurricanesin kanssa kahdeksan vuoden jatkopahvin, joka on kokonaisarvoltaan 78 miljoonaa dollaria.

Suomalaisen voimassaoleva sopimus päättyy tulevan kauden jälkeen, jonka myötä Hurricanes viritteli uutta diiliä jo hyvän tovin. Viime viikolla joukkueen GM, Don Waddell kommentoi sovun olevan lähellä ja lopulta asiat etenivät nopeasti.

– Sebastian on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi maailman parhaista kahden suunnan hyökkääjistä. Hän on suurenmoinen johtaja niin jäällä kuin myös sen ulkopuolella ja näyttää esimerkkiä nuoremmille pelaajille. Olemme erittäin kiitollisia, että hän päätti sitoutua Carolinaan pidemmäksi aikaa.

Aho oli tuttuun tapaan Hurricanesin parhaita pelaajia päättyneellä kaudella. Raumalaislähtöinen mailataituri on ollut Carolinan paras maalintekijä peräti kuudella edellisellä kaudella, joten Waddellin innostusta on helppo ymmärtää.

Suomalainen on yksi joukkueen suurimmista kulmakivistä, jonka ympärille joukkuetta pyritään rakentamaan tulevaisuudessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos