Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Kärppien kanadalaistähden ruma temppu päätyi otsikoihin Pohjois-Amerikassa: ”Onko hän kunnossa?”

Nick Ritchie menetti täysin malttinsa SM-liigassa
AOP

Oulun Kärppien entisen NHL-tähden Nick Ritchien törkytemppu SM-liigassa sekä sitä seurannut kahdeksan ottelun pelikielto on noteerattu Pohjois-Amerikkaa myöden.

NHL:ssäkin pitkään pelannut Nick Ritchie menetti malttinsa rumalla tavalla Kärppien ja TPS:n välisessä SM-liigan ottelussa tämän viikon torstaina. Kanadalaishyökkääjä menetti malttinsa täysin pelin ollessa katkolla ja alkoi murjoa TPS:n Markus Nurmea hurjasti.

Nurmi menetti tilanteessa kypäränsä nopeasti, mutta Ritchie jatkoi iskujen lataamista takaapäin tämän takaraivolle usean lyönnin verran ennen kuin linjatuomari ehti tilanteeseen väliin.

Suurten otsikoiden ja odotusten saattelemana Kärppiin siirtyneen Ritchien ruma temppu pääsi otsikoihin myös Pohjois-Amerikassa ja muun muassa kanadalaismedia Sportsnet jakoi tilanteesta videon viestipalvelu X:ssä.

Video keräsi nopeasti paljon kommentteja, joissa Ritchien toimintaa ihmetellään suuresti.

– Onko Nick Ritchie kunnossa? Herran jestas, kaveri, Bally Sportsin toimittaja Pete Blackburn hämmästeli.

Myös Nurmen joukkuekavereiden sekä tuomariston hidas puuttuminen tilanteeseen keräsi ihmetystä rapakon toisella puolella.

– Parempi kysymys voisi olla, miksi yksikään joukkuetoveri tai tuomari ei puuttunut tilanteeseen?, eräs X-käyttäjä hämmästeli.

Ritchie on kerännyt tällä kaudella 10 ottelussa hurjat jäähyminuutit 70. Miehen torstaisesta tilanteesta saama kahdeksan ottelun pelikielto on myös kovin liigassa kuluneella kaudella jaettu rangaistus.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos