Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Nuorilta Leijonilta hurja taistelu! – Ruotsi kaatui melkoisen myllytyksen päätteeksi

Nuoret Leijonat kaatoi Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa
AOP

Nuoret Leijonat kaatoivat Ruotsin 5-4 voittomaalikilpailun päätteeksi alle 20-vuotiaiden MM-kisojen alkulohkon viimeisessä ottelussa.

Kauniiksi voittoa ei voi oikein sinisten lasienkaan läpi kuvailla. Suomi sai otteluun vahvan alun, mutta oli toisen ja kolmannen erän melkoisessa pesukoneessa Ruotsin pyörityksessä.

Ruotsi ei ollut aiemmissa otteluissaan päästänyt ainuttakaan maalia. Tämän Nuoret Leijonat muuttivat kuitenkin nopeasti, sillä Suomi iski ruotsalaisyleisön yllätykseksi kaksi maalia kisaisännän verkkoon heti ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä Ruotsi heräsi peliin mukaan ja Suomi puolestaan tuudittautui liikaa hyvän olon tunteeseen. Ruotsi vei erän lopulta maalein 4-1. Keltapaidat pelasivat toisessa erässä vahvasti ja voittivat erän aivan ansaitusti. Toki kisaisännät saivat ottelun tuomaristoltakin hieman helppiä, sillä Suomi sai kaksi heppoista rangaistusta erässä, joista Ruotsi iski molemmista.

Kolmannessa erässä Ruotsin pyöritys jatkui ja Suomi oli helisemässä. Nuorten Leijonien kiri ei tahtonut millään käynnistyä ja tasoitusta haettiin lopulta ilman maalivahtia.

Pienen läheltä piti -tilanteen jälkeen Suomi sai paineen kunnolla Ruotsin päätyyn ja Ilves-hyökkääjä Jani Nyman iski kiekon reppuun ja Suomi venytti ottelun jatkoajalle.

Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten voittaja ratkaistiin voittomaalikilpailulla. Maalit olivat rangaistuslaukauksissa kiven alla, mutta Suomen tasoituksenkin iskenyt Nyman, iski ratkaisevassa parissa kiekon reppuun, hiljentäen ruotsalaisyleisön.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos