Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Aleksander Barkov sivusi seurahistoriaa! – Joukkuekaverilta vuolasta ylistystä: “Voin oppia häneltä paljon”

Aleksander Barkovin Florida Panthers kavensi Stanley Cup finaalisarjan
AOP

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov nakuttelee pisteitä NHL:ssä kuin liukuhihnalta.

Aleksander Barkov kirjautti nimensä jälleen Florida Panthersin seurahistoriaan, sivuamalla seuran kaikkien aikojen syöttöennätystä. Suomalaistähti syötti Panthersin 4-3 New York Rangers -voitossa kolme osumaa ja nousi samalla Jonathan Huberdeaun rinnalle seuran syöttöpörssissä. Kumpikin pelaajista on iskenyt Florida-paidassa 415 syöttöpistettä.

Barkov on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä ja iskenyt muun muassa viimeisiin kolmeen otteluun nyt kahdeksan syöttöpistettä. Kaikkiaan Barkov on tällä kaudella iskenyt tehot 11+27=38.

Suomalaisen menoa jäällä ei voi olla kuin ihastelematta ja se kerääkin jatkuvasti ylistystä muilta. Tällä kertaa kehujien joukkoon nousi Barkovin joukkuekaveri Matthew Tkachuk.

– Taas yksi ennätys, jonka hän rikkoo itse pian. Hän on pelannut uskomattoman hyvin koko kauden ajan, Tkachuk ylisti NHL.com -sivuston mukaan.

– Harjoitusleirin ensimmäisestä päivästä asti hän on vienyt tätä joukkuetta, ollut paras pelaajamme ja paras johtohahmomme. Itsekin voin oppia häneltä paljon. Hän pelaa ihan eri tasolla, ja on hauskaa katsella hänen tekemisiään, mies jatkoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos