Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Hurjat murskajaiset NHL:ssä – Miro Heiskaselta kovaa tehoilua joukkueensa murskavoitossa

Miro Heiskanen johdatti Dallas Starsin murskavoittoon NHL:ssä
AOP

Dallas Stars tarjoili Minnesota Wildille NHL:ssä viime yönä Suomen aikaa todellisen rökäletappion.

Dallas Stars heilutti Minnesota Wildin maaliverkkoja peräti viidesti ylivoimalla sekä kahdesti alivoimalla ja voitti ottelun lopulta murskaluvuin 8-3.

– Tätä on vaikea sulattaa. Pelottavinta tässä on, että olimme vielä 4-2 tilanteessa hyvin pelissä mukana. Se on pelottavaa, sillä olimme aivan kamalia. Siis todella kamalia, Minnesotan valmentaja Dean Evason tylytti NHL:n sivuilla.

Dallasin suomalaistähdistä Miro Heiskanen napsi ottelussa syöttöpisteitä toinen toisensa perään ja kirjautti lopulta tehot 0+3. Roope Hintz syötti yhden Dallasin osumista. Dallasin maalikuninkaat olivat Jason Robertson ja Wyatt Johnston, jotka iskivät kumpikin kaksi Minnesotan reppuun.

Robertson valittiinkin vierailijoiden pelin ykköstähdesksi. Syöttölinkona toiminut Heiskanen valittiin ottelun kakkostähdeksi ja Johnston kolmostähdeksi.

Heiskanen on kirjauttanut nyt alkukauden 14 pelaamassaan ottelussa tehot 1+9=10. Ottelun vähemmän pelannut Hintz on tehoillut pisteet 5+7=12.

Voitto oli Dallasille nyt kolmas perättäinen ja se on läntisessä konferenssissa kolmossijalla. Minnesota on puolestaan nyt kolmen ottelun tappioputkessa ja se on läntisessä konferenssissa sijalla 11.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos