Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL:n tähtisikermälle surkeita uutisia – Huippuvahdin paluuaikataulusta ei tietoa!

Frederik Andersen
AOP

Frederik Andersen on poissa toistaiseksi veren hyytymisongelman vuoksi. Hurricanes-vahdin paluuaikataulusta ei ole varmuutta.

Frederik Andersen nähtiin jäällä edellisen kerran 2. marraskuuta, jolloin hän teki 24 torjuntaa Carolina Hurricanesin 2-1-tappiossa New York Rangersia vastaan. Andersenin rekordi näyttää alkukaudelta neljää voittoa ja yhtä tappiota, 2,87 päästetyn maalin keskiarvoa ja 0,894 torjuntaprosenttia.

– Viimeaikaisissa lääketieteellisissä testeissä selvisi, että Frederik Andersenilla oli veren hyytymisongelma, joka piti hoitaa, Hurricanesin toimitusjohtaja Don Waddell kertoi.

– Hänen paluulleen ei ole tällä hetkellä aikataulua, mutta olemme varmoja, että Freddie pystyy toipumaan täysin.

Jaroslav Halak on liittymässä Hurricanesin vahvuuteen vapaan agentin tryoutilla. 38-vuotias maalivahti on pelannut mittavalla NHL-urallaan 581 peliä Montreal Canadiensin, St. Louis Bluesin, Washington Capitalsin, New York Islandersin, Boston Bruinsin, Vancouver Canucksin ja New York Rangersin paidassa.

Hurricanes nosti tämän lisäksi Pjotr Kotšetkovin maanantaina takaisin AHL:stä.

– (Halak on) ollut mukana pitkään, Carolinan valmentaja Rod Brind’Amour kertoi.

– Kun Freddie jäi sivuun, tarvitsimme toisen kaverin. Meidän täytyy varmistaa, että meillä on jokainen pelipaikka katettuna. Perustan täytyy olla kunnossa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos