Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Aleksander Barkov joutui ruman taklauksen kohteeksi NHL:n finaaleissa! – Pelit jopa vaakalaudalla?

Aleksander Barkovia taklattiin kovaa kasvoihin NHL:n finaaleissa
AOP

Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov sai rajun iskun NHL:n finaalisarjan toisessa osaottelussa, ja joukkue saataakin joutua jatkamaan finaalisarjaa ilman kapteeniaan.

Florida Panthers pyrkii parhaillaan kääntämään Stanley Cupin finaaleissa viime vuoden pettymyksen mestaruudeksi. Joukkue onkin hyvällä kurssilla, kun se otti viime yönä Suomen aikaa finaalisarjan toisessa ottelussa toisen voittonsa ja johtaa sarjaa nyt 2-0 Edmonton Oilersia vastaan.

Viime yön voitolla saattoi olla kuitenkin karuja seurauksia, sillä ottelun päätteeksi Floridan suomalaiskapteenin Aleksander Barkovin jatko finaalisarjassa on epäselvää.

Suomalaistähti Barkov sai ottelun viimeisessä erässä kovan iskun kasvoihinsa, kun Oilersin saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl taklasi tätä kyynärpäällä leuan seudulle.

Maahan makaamaan jäänyt Barkov autettiin lopulta jäältä pukukopin puolelle, eikä suomalaistähti enää palannut peliin mukaan.

Vielä ei ole varmuutta onko Barkov pelikunnossa, kun finaalisarja matkaa seuraavaksi Edmontoniin, Kanadaan. Floridan päävalmentaja Paul Maurice antoi suomalaisen tilanteesta kuitenkin toiveikkaan päivityksen.

– Barkov tuli hallille tänään ja tilanne ei ainakaan ollut huonompi. Mikäli hänen kuntoutus jatkuu samalla tavalla, niin uskon hänen olevan hyvässä vireessä. Täyttä varmuutta vielä ei ole siitä matkustaako Barkov mukaan Albertaan, Maurice pyörritteli.

Miehen mukaan Barkovin tilannetta seurataan 24 tunnin ajan, ennen kuin päätös suomalaistähden pelaamisesta tehdään.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos