Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Ruotsalaistähdellä selkeät tavoitteet ensi kaudelle: ”Voittaminen asia, jonka tämä joukkue osaa”

NHL
Unsplash

Erik Karlsson on lukeutunut vuosikausien ajan NHL:n parhaimpien puolustajien joukkoon. Viime kauden päätteeksi Norris Trophylla palkitulla ruotsalaisella on vain yksi tavoite tulevalle sesongille. Karlsson haluaa auttaa Pittsburgh Penguinsia voittamaan Stanley Cupin.

14 kautta taalaliigassa pelannut Erik Karlsson on saavuttanut henkilökohtaisella tasolla paljon, mutta kirkkain tavoite, eli Stanley Cup on ollut vain kaukainen haave.

Kolme kertaa NHL:n parhaalle puolustajalle myönnettävän Norris Trophyn voittanut Karlsson teki viime kaudella uskomattomat tehot San Jose Sharksin nutussa. 82 ottelun aikana ruotsalainen mätti 101 pinnaa (25+76) ja oli ensimmäinen sadan tehopisteen rikkonut puolustaja sitten kauden 1991-1992.

Karlsson edustaa tulevalla kaudella Pittsburgh Pengunsia, jossa kannun tavoitteluun saattaa aueta paremmat mahdollisuudet kuin San Josessa. Mies ei peitellyt tulevalle kaudelle asettamiaan tavoitteita kysyttäessä.

– Se (Stanley Cup) on aina ollut perimmäinen tavoite. Haluan pelata tärkeitä otteluita ja olla osa joukkuetta, jolla on realistiset mahdollisuudet tavoitella menestystä.

– Olen pelannut Pittsburghia vastaan useita kertoja ja katsonut vierestä miten he ovat edenneet päätyyn asti. Voittaminen on asia, jonka tämä joukkue osaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos