Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Stanley Cup -mestaruus katkolla Vegasille – Aleksander Barkov valaa uskoa omiinsa: “Tästä voi nousta”

NHL-mestaruus katkolla Vegas Golden Knightsille
AOP

Vegas Golden Knightsilla on mahdollisuus ratkaista NHL:n Stanley Cup mestaruus itselleen finaalisarjan 5. ottelussa.

NHL:n Stanley Cup finaaleissa pelattiin sunnuntain vastaisena yönä finaalisarjan neljäs ottelu. Vegas Golden Knights onnistui kampeamaan Florida Panthersin kotijäällä 3-2 voiton ja Stanley Cup -mestaruus on sille viidennessä ottelussa katkolla.

Vegasin kova alkurynnistys palkittiin jo vajaan kahden minuutin pelin jälkeen, kun Chandler Stephenson pääsi Floridan vaihtovirheen myötä laukomaan joukkueensa johtoon. Sama mies oli pahanteossa myös toisen erän puolivälin paikkeilla, kun Vegas siirtyi 2-0 johtoon.

Toinen erä oli rajua Vegasin pyöritystä ja William Karlsson laukoi vierailijat jo kolmen maalin johtoon. Vegasin kolmannen maalin jälkeen Florida pelasi jälleen parempaa vaihetta ja saikin palkinnoksi kavennusosuman. Kiekko kimposi onnekkaasti kahden Vegas-pelaajan kautta lopulta Adin Hillin selän taakse.

Floridan kippari Aleksander Barkov avasi vihdoin maalihanat tärkeällä hetkellä, kun suomalainen kavensi joukkueensa 3-2 osumalla kolmannen erän alussa mukaan peliin.

Florida haki tasoitusta vimmatusti ottelun lopussa ja loi painetta Vegasin maalille hurjasti. Reppuun asti kiekko ei kuitenkaan löytänyt. Päätössummerin jälkeen jäällä painittiin vielä kunnolla, mutta Vegas juhli lopulta finaalisarjan kolmatta voittoaan.

– Tästä voi nousta ja olemme tehneet sen aiemminkin. Ei ole missään nimessä mitään paniikkia. Peli ja vaihto kerrallaan. Tehdään kaikkemme, jotta tuodaan sarja takaisin Floridaan, Barkov totesi joukkueensa tukalasta tilanteesta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos