Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Sebastian Ahon Carolina Hurricanes pahoissa vaikeuksissa – Kriisikokous suljettujen ovien takana

Sebastian Aho
AOP

Carolina Hurricanesilla on parhaillaan NHL:ssä vaikeaa. Joukkue hävisi neljännen perättäisen ottelunsa viime yönä Suomen aikaa.

Carolina Hurricanes hävisi viime yönä Vancouver Canucksille 3-4. Suomalaisista ottelussa pelasivat Antti Raanta, Jesperi Kotkaniemi, Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho.

– Sanotaanko näin, että emme ole yltäneet siihen standardiin, jonka olemme itsellemme asettaneet. Nyt on vaikea hetki menossa. Tästä ei ole kuin yksi tie ulos. Se on yhdessä ja joukkueena, Aho kommentoi Ilta-Sanomien mukaan.

Joukkue reagoikin tappioon ja piti pelin jälkeen pelaajien kesken kokouksen tilanteesta. Pukukopin ovi pysyi tiukasti kiinni, eikä Aho halunnutkaan tarkemmin paljastaa, mitä suljettujen ovien takana keskusteltiin.

– Paljon olemme joukkueena jo aiemmin puhuneet. Siksi harmittaa kahta kauheammin, että olemme käyneet asioita läpi, mutta emme ole saaneet sitä näkymään jäällä. Paljon on hommia. Nyt täytyy tapahtua, Aho totesi.

Yhtä helppoa ratkaisua Carolinan vaikeuksiin tuskin löytyy, mutta Aho paljasti, että tärkeintä on, että ratkaisua haetaan yhdessä joukkueena.

– Jos olisi vain yksi selkeä vastaus, olisi helpompi muuttaakin asioita. Täytyy saada koko joukkue vetämään yhtä köyttä ja uskomaan meidän juttuun, suomalaistähti tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos