Pidetään yhteyttä

Formula 1

Sergio Perezin kärkkäistä kommenteista syntyi melkoinen soppa: “He ovat olleet surkeita tänä vuonna!”

Sergio Perez joutui vaikeuksiin kommenttiensa takia

Todella vakuuttavaa kisavauhtia Abu Dhabissa ylläpitänyt Sergio Perez lähti F1-kauden viimeiseen osakilpailuun lähtöruudusta yhdeksän ja ylitti maaliviivan lopulta toisena.

Sergio Perez sai toki kisan lopussa hieman apua Ferrarin Charles Leclerciltä, joka päästi Red Bull -kuljettajan ohitseen tavoitteenaan auttaa omaa talliaan varmistamaan valmistajien MM-sarjan toinen sija.

Lopullisissa sijoituksissa Perez tipahti lopulta kuitenkin juuri palkintopallin ulkopuolelle kisan aikana saamansa viiden sekunnin aikarangiastuksen takia. Kisan tuomaristo katsoi, että Perez ei tehnyt tarpeeksi välttääkseen osuman McLarenin Lando Norrisin kanssa.

Perez ei tuomariston päätökseen ollut lainkaan tyytyväinen ja mies antoi mielipiteensä kuulua kisan aikana tiimiradiossa.

– En voi uskoa tätä. He [tuomaristo] ovat olleet todella surkeita tänä vuonna, mutta tämä on vitsi, Perez tulitti tiimiradiossa.

– Meillä on tuomariston edustajia, jotka eivät ole ikinä istuttaneet persettään F1-autoon. On kahden kuljettajan vastuulla pelata tätä peliä. Rangaistus sai minut nauramaan, mies jatkoi kisan jälkeen.

Meksikolaisen kärkäs kommentointi sai Kansainvälisen autoliitto FIA:n toimimaan ja se antoikin Perezille vielä virallisen varoituksen tämän kommenteista tuomion jälkeen.

– Tuomaristo selitti kuljettajalle, ettei heillä ole mitään sitä vastaan, että joku on eri mieltä heidän päätöksistään. Mutta kommentit jotka ovat henkilökohtaisia loukkauksia, rikkovat kansainvälistä urheilusäännöstöä, FIA:n lausunnossa luki.

Perez selvisi tilanteesta kuitenkin vain varoituksella, sillä FIA kertoi miehen olleen “aidosti ja vilpittömästi pahoillaan” tilanteesta sekä pyytäneensä hetken huumassa laukomiaan kommentteja anteeksi tuomariston jäseniltä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos