Pidetään yhteyttä

Formula 1

Lipsauttiko F1-talli vahingossa ison kuljettajauutisen?: “Odotan innolla ensi kautta kanssasi”

Logan Sargeantin tulevaisuudesta F1:ssä saatiin iso vihjaus
AOP

F1-kausi 2023 saatiin pakettiin viikonloppuna Abu Dhabissa. Vaikka edessä onkin muutaman kuukauden tauko ennen seuraavaa kautta, käy spekulaatio ja valmistautuminen tulevaan kauteen jo kuumana.

20:sta kuljettajapaikasta ensi kaudelle on vahvistettu toistaiseksi 19. Ainoa kuljettajapaikka, josta ei vielä olla saatu vahvistusta, on Williamsin Logan Sargeantin.

Nuoren amerikkalaisen tulokaskausi F1:ssä ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla. 22-vuotias kuljettaja onnistui nappaamaan koko kauden aikana ainoastaan yhden pisteen.

Nuorukaisen vaisut suoritukset saivat monet epäilemään jo kauden aikana, ettei Williamsilla välttämättä olisi paikkaa miehelle enää ensi kaudella.

Williamsin tallipäällikkö James Vowles kertoi kauden mittaan, että Sargeant saisi ainakin kauden viimeiseen kilpailuun asti mahdollisuuden todistaa kykynsä. Vaikka kauden loppua kohden miehen suoritukset paranivatkin, ei Vowles vielä Abu Dhabissa ollut valmis sanomaan tämän tilanteesta juuta eikä jaata.

– On turha mennä asioiden edelle. Tapahtuu sitten mitä tahansa, niin Logan on ollut jo vuosien ajan meidän akatemiamme kuljettaja. Ja hän on aina osa sitä. Hän on erittäin nopea kuski, Vowles kommentoi.

Sargeantin kisainsinööri Gaetan Jego saattoi kuitenkin lipsauttaa vahingossa uutta tietoa miehen tulevaisuudesta.

– Odotan innolla seuraavaa kautta kanssasi, kaveri, Jego totesi tiimiradiossa MTV Uutisten mukaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos