Pidetään yhteyttä

Formula 1

Mersu-pomolta suora mielipide: ”Ainoa kuljettaja, joka oppi ajamaan näillä renkailla”

Toto Wolff
AOP

Max Verstappen otti täysin ylivoimaiseen tyyliin kolmannen peräkkäisen maailmanmestaruutensa. Sergio Perez, jonka uskottiin ennen kauden alkua pystyvän kirittämään Verstappenia, jäi todella kauas parhaastaan.

Red Bullin kuljettajien valta-asemasta ei jäänyt hiljattain päättyneellä kaudella minkäänlaista epäselvyyttä.

Sergio Perezin uskottiin useissa etukäteisarvioissa pystyvän horjuttamaan Max Verstappenia, ja jopa haastamaan tämän tiimin ykköskuljettajan paikasta. Ajoittaisia väläytyksiä lukuun ottamatta, Perezin suoritukset eivät kuitenkaan missään vaiheessa vastanneet odotuksia.

Verstappen oli maileja edellä nopeudessa ja pystyi säilyttämään suoritustasonsa erittäin korkealla läpi kauden. Vaikka Perez jäi useamman kerran jopa sekunnin tallitoveriaan jälkeen, ei Mercedeksen pilttuussa pitkän uran tehneen Toto Wolffin mielestä tämä kerro kaikkea.

– Tällaista on ollut nähtävillä eri tiimien sisällä. Hyvienkin kuljettajien suoritustasot heittelevät, kuten olemme nähneet. Perez ei kuitenkaan ole sekuntia hitaampi kuin Verstappen.

– Uskon, että pohjimmiltaan täsä on kyse renkaiden pitävyydestä. Jos auto toimii niin kuin pitää, voi työskentelyn aloittaa heti viikonlopun alussa ja saada parhaita tuloksia. Mielestäni Max oli ainoa kuljettaja, joka oppi ajamaan näillä renkailla.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos