Pidetään yhteyttä

Formula 1

Red Bull -pomojen välille maalattu välirikko otti uusia kierroksia: “Ei mitään perää”

Christian Horner paljasti totuuden Red Bull -pomojen huhutusta kiistasta
AOP

Huhumylly Red Bull -pomojen ympärillä ei ota laantuakseen, vaikka niin Christian Horner kuin Helmut Markokin ovat kiistäneet toistuvasti huhutun välirikon kaksikon välillä.

Red Bull -tallipäällikkö Christian Horner on jälleen kiistänyt huhut tämän ja pitkäaikaisen Red Bull -neuvonantaja Helmut Markon välien tulehtumisen.

Päättyneen F1-kauden viimeisille viikoille oli kaivettava draamaa jostain, kun niin kuljettajien kuin valmistajienkin MM-sarjan mestaruudet oli jo hyvissä ajoin ratkenneet Red Bullille. Useiden viikkojen ajan Red Bull -pomojen Hornerin ja Markon välille maalattiin jäätäviä välejä.

Hornerin huhuttiin jopa yrittäneen pelata, lähes 20 vuotta Red Bullilla toiminutta, Markoa kokonaan ulos tallista.

Molemmat miehet ovat toistuvasti kiistäneet kaikki huhut välirikosta ja valtataistelusta, mutta otsikon jylläävät silti.

– Helmut ja minä olemme tunteneet toisemme 27 vuotta. Meillä on aina ollut hyvin vahva ja avoin suhde. Siinä mielessä mikään ei ole muuttunut., Horner totesi kaksikon väleistä.

Horner ottikin tilanteeseen tiukan kannan hiljattain ja osoitti syyttävän sormensa median suuntaan. Brittipomo kokee, että media yrittää väkisin saada tyhjästä kasaan otsikoita.

– Tällaiseen on suhtauduttava huumorilla, koska ne ovat niin kaukaa haettuja, Horner totesi tilanteesta.

– Mutta valitettavasti maailmassa, jossa elämme, joku kirjoittaa jotain hämärälle brasilialaiselle verkkosivustolle, ja kun se käännetään neljälle eri kielelle, se saa yhtäkkiä oman vetovoimansa. Usein näissä tarinoissa ei ole yhtään mitään perää.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos