Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-maailmanmestarilta yllättävä arvio – Tämä talli on Red Bullin kovin haastaja ensi kaudella

Lando Norris Abu Dhabin GP:ssä 2023
AOP

Entinen F1-maailmanmestari Damon Hill uskoo, että McLaren saattaa olla Red Bullin kovin haastaja ensi kaudella Formuloitten kuninkuussarjassa.

Vasta päättyneellä kaudella Red Bullille ei haastajaa löytynyt. Ei Mercedes, ei Ferrari, eikä Aston Martin pystyneet Red Bullia haastamaan. Entinen F1-maailmanmestari Damon Hill kuitenkin uskoo, että ensi kaudella koviten Red Bullille kampoihin laittaisi McLaren.

– Uskon todella [niin], Ainoa asia, joka voisi mairittelevasti vaikuttaa siihen, on se, että Red Bull on lopettanut autonsa kehittämisen ja antanut muiden ottaa kiinni, joten näyttää siltä, että ero voisi olla lähempänä kuin se todellisuudessa on, Hill tuumi.

McLarenin vauhti näytti erityisesti kauden loppua kohden koko ajan paremmalta ja paremmalta. Hillin mukaan tallissa on tehty vakuuttavaa työtä auton kehittämisen ja säätöjen kanssa, jonka vuoksi britti uskoo tallin mahdollisuuksiin myös ensi vuonna.

– On yhä vaikeampaa ja vaikeampaa vääntää viimeisetkin pisarat irti säädöistä ja mielestäni McLaren tekee loistavaa työtä, ja uskon todella, että he pystyvät jatkamaan sitä.

– He ovat jo ratkaisseet suurimman osan ongelmista ja saaneet aikaan kilpailukykyisen auton tälle kaudelle joka tapauksessa, Hill totesi.

Juuri päättyneellä kaudella McLaren oli valmistajien MM-sarjassa lopulta neljäs. Kuljettajien sarjassa Lando Norris oli kuudes ja Oscar Piastri yhdeksäs.

F1-kausi 2024 starttaa maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Bahrainissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos