Pidetään yhteyttä

Formula 1

Lewis Hamilton ruotii Mercedeksen vaikeaa kautta: “Pyysin muutoksia, mutta niitä ei tehty”

Lewis Hamilton jättää Mercedeksen
AOP

Mercedeksen Lewis Hamilton paljastaa tienneensä jo ennen kauden alkua, ettei siitä tulisi tallin menestys vuosi.

Vasta päättynyt F1-kausi oli Lewis Hamiltonille ja Mercedekselle jo toinen perättäinen ilman ainuttakaan voittoa. Vaikka Hamilton piti koko kauden ajan optimistista ilmettä yllä, paljasti seitsenkertainen maailmanmestari tienneensä heti ensimmäisen kerran tämän kauden autoa ajaessaan, ettei sillä voittoja napsittaisi.

– Muistan, että se tuntui täsmälleen samalta. Ja se ei todellakaan ollut hyvä tunne. Minulla oli todella suuret toiveet, Hamilton paljasti verraten autoa Mercedeksen viime kauden autoon.

Edelliskauteen Mercedes lähti kovin odotuksin, jotka ammuttiin kuitenkin nopeasti alas. Tänä vuonna Hamilton paljastaakin olleensa helmikuussa epäileväisempi.

– Olin hieman varovaisempi kuunnellessani ja ajattelin: ’Saa nähdä.’ Sitten autossa oli ongelmia. Tiesin vain, että tästä tulisi pitkä vuosi.

Jo kauden avauskisassa Bahrainissa Mercedeksen ongelmien laajuus kävi ilmi.

– Olen varma, että turhautumista oli silloin, koska olin pyytänyt tiettyjä muutoksia, eikä niitä tehty, Hamilton muisteli kauden alusta.

Mies myönsi, että hyviäkin hetkiä on ollut, mutta että auton kehittäminen ei ole ollut riittävän johdonmukaista. Seuraavat viikot tallissa tehdään taas kovasti töitä, jotta edellisten kausien ongelmat saadaan korjattua ennen tulevaa F1-kautta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos