Pidetään yhteyttä

Formula 1

Ferrari tunaroi Kanadan aika-ajoissa kunnolla – Tähtikuljettaja raivosi: “Älkää nyt viitsikö!”

Charles Leclerc raivosi tallin tunaroinnista
AOP

Kanadan Montrealissa ajetaan sunnuntaina F1-kauden kahdeksas osakilpailu. Lauantain aika-ajot tarjosivat sään puolesta jännitystä, kun sadekuurot vaikeuttivat kuljettajien suorituksia.

Lauantain aika-ajot Kanadassa olivat sään puolesta melkoista lottopeliä. Sadekuurot mahdollistivat muun muassa Haasin Nico Hülkenbergille loistosuorituksen, mutta toisaalta aiheuttivat monille kuljettajile hankaluuksia.

Yksi aika-ajojen epäonnistujista oli Ferrari, jonka ongelmat eivät ota loppuakseen. Carlos Sainz oli aika-ajojen kahdeksas kun Charles Leclerc puolestaan jäi Q2:seen.

Monacolaiskuljettaja oli päivän suoritukseen todella pettynyt ja antoi sen niin näkyä kuin myös kuulua. Leclercia pänni erityisesti talli päätös renkaiden vaihdosta.

Mies pyysi tallilta renkaidenvaihtoa radan ollessa puoliksi märkä ja puoliksi kuiva. Miehen pyyntöön ei kuitenkaan heti reagoitu ja tuloksena oli liian myöhäinen renkaiden vaihto sekä Q3:sta ulos jääminen.

– Joo, renkaat eivät olleet valmiina. Älkää nyt viitsikö! Leclerc raivosi tiimiradiossa.

Eikä median edessä nähty myöhemmin paljoa tästä rauhoittunutta miestä:

– Olen hyvin turhautunut karsintoihin. Kaikki ei tietenkään johdu [renkaista], mutta me vain teemme elämästämme niin paljon vaikeampaa, Leclerc päivitteli.

Leclerc saneli tallilleen myös vaatimuksen tason parantamisesta, joka on miehen mukaan tapahduttava välittömästi.

– Rehellisesti sanottuna meidän täytyy parantaa ja ottaa askel eteenpäin. Muuten tulemme aina pettymään tällä tavalla – meidän täytyy parantaa nyt.

– Emme seuranneet intuitiotani ja maksoimme siitä kovan hinnan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos