Pidetään yhteyttä

Formula 1

Valtteri Bottaksen kilpailulle karvas loppuratkaisu – Tallipomo katkerana: “Vain metrejä ennen loppua”

Valtteri Bottas pääsi pistesijoille Kanadan GP:ssä
AOP

F1-kauden kahdeksas osakilpailu ajettiin sunnuntaina Kanadan Montrealissa. Tavallisesti jännitystä tarjoava Kanadan GP jäi tällä kertaa hieman pannukakuksi, eikä kovinkaan tiukkoja kamppailuja lopulta nähty. Kilpailun voittoon ajoi Red Bullin Max Verstappen ja podiumin täydensivät Fernando Alonso sekä Lewis hamilton.

Alfa Romeon Valtteri Bottakselle kilpailu oli ihan onnistunut, joskin lopun tapahtumista jäi hieman karvas maku suuhun. Suomalainen ajoi kautensa toisen pistesijan ollen kilpailussa lopulta kymmenes.

– Olen tyytyväinen kilpailuumme. Nousin lopulta neljä sijoitusta ja se on aina hyvä päivä, kun niin käy. Varsinkin kun pääsee kymmenen parhaan joukkoon, mikä oli päätavoitteemme koko viikonlopun ajan, Bottas summasi tallin sivuilla.

Bottaksen kilpailu sai tosiaan hieman katkeran lopun, kun Aston Martinin Lance Stroll pääsi kuittaamaan viimeisessä mutkassa miehestä ohi.

– Sijoitus olisi voinut olla yhdeksäs, mutta renkaani alkoivat kulua kisan loppupuolella, ja Lance pääsi ohitseni maalisuoralla, Bottas harmitteli.

Toisen MM-pisteen karkaaminen harmitti myös tallijohtoa. Tallipäällikkö Alunni Bravi oli kokonaisuutena tallin suoritukseen tyytyväinen, vaikka lisäpisteen menetys miestä harmittikin.

– Meidän täytyy olla iloisia Valtterin saamasta yhdestä pisteestä, vaikka onkin katkeraa menettää yksi sija vain metrejä ennen loppua, tallipäällikkö avasi.

Tiimin pitkäjänteinen työ alkaa vihdoin siis tuottaa tulosta ja kisavauhti alkaa löytyä. Aika-ajoihin tallin on Bottaksen mukaan vielä parannettava menoa.

– Nyt on tärkeää jatkaa työtä tähän suuntaan ja keskittyä parantamaan lauantain suoritustamme.

– Edessä on vielä askelia eteenpäin, ja olen luottavainen, että voimme saavuttaa tämän kaiken yhdessä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos