Pidetään yhteyttä

TV

Tältä näyttää Big Brother -talo – Suurempi kuin koskaan!

Tältä näyttää Big Brother -talo
AOP

Iltalehti pääsi kurkistamaan Big Brother-taloon, joka on saanut hieman lisäominaisuuksia sitten viime kerran. Kyseessä on sama talo, kuin keväällä nähdyssä Big Brotherissa. Se on kuitenkin saanut 100 neliötä lisää tilaa ja uuden ilmeen.

Tältä näyttää uusi Big Brother talo

AOP

Huoneita on lisätty neljä kappaletta ja talossa sijaitsee myös oma kioski. Tehtäväalue löytyy myös talon sisältä eikä sitä ole sijoitettu ulkopuolelle kuten aikaisempina vuosina.

Oleskelutiloista löytyy entistä enemmän tilaa sohvilla loikoilemiseen ja ruokapöytiä on nyt kaksi, jotta kaikille on mukavasti tilaa ruokailla. Keittiö ei ole juurikaan muuttunut ja se löytyy vanhalta tutulta paikaltaan.

Tältä näyttää Big Brother -talo

AOP

Makuuhuone on muuttunut myös aika lailla ja tällä kertaa kaikki ovat saaneet alleen samanlaisen sängyn. Tunnelma makuuhuoneessa on muuten yhtä tiivis ja intiimi kuin aikaisemminkin.

Tältä näyttää Big Brother -talo

AOP

Pihalla tilat ovat ihanan värikkäät ja mukaan on saatu myös kuntoilulaitteita, jotta asukkaat voivat pitää itsestään hyvää huolta.

Tältä näyttää Big Brother -talo

AOP

Meneillään olevat sisustustrendit näkyvät hyvin myös talon värimaailmassa, kuten ihanan vihreän sävyllä sisustetussa saunassa.

Edessä on jännittävät viikot, kun 22–49-vuotiaat kilpailijat lähtevät kilpailemaan mahtavasta voittopotista. Mukaan on tuotu paljon uusia ominaisuuksia, joita ei ole aikaisemmilla kausilla nähty. Esimerkiksi isoveljen tiukat liikkeet eivät ole enää niin helposti ennakoitavissa, joka asettaa entistä jännittävämpiä yllätyksiä kilpailijoille.

Katso BB-talon esittelyvideo Iltalehden jutusta täällä.

Lähde: Iltalehti

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos