Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Gossip Moms Suomi -uutuussarjan tähdet julkaistu: Mukana Maisa Torppa ja Sini Ariell

Gossip Moms Suomi
Discovery+

Suoratoistopalvelu Discovery+ tuo suomalaisten katsottavaksi uuden kotimaisen realityn nimeltä Gossip Moms Suomi, jossa seurataan neljän tunnetun julkkisäidin elämää ja arkea lähietäisyydeltä.

Realitysarjan pääesiintyjät on nyt julkaistu ja päätähtinä ovat monille tv-ohjelmista ja lehtien sivuilta tutut kohujulkkis Maisa Torppa, entinen tv-tähti Henna Kalinainen, Temptation Island Suomi -sarjasta julkisuuteen noussut Vilma Karjalainen sekä Australiassa miehensä kanssa asuva tatuointiartisti Sini Ariell. Sarjassa käydään läpi julkisuudesta tuttujen naisten äitiyttä, vanhemmuutta sekä raotetaan julkisuuden ja yksityiselämän välistä esirippua.

Sarjaa varten naistähdet ovat kuvanneet omaa elämäänsä kaikkine iloineen ja suruineen, eikä kitkalta vältytä, kun soppaan lisätään mausteena jatkuva ulkopuolinen kritiikki, jolta ristiriitaiset julkisuuden henkilöt eivät usein voi välttyä.

Gossip Moms Suomi luo harvinaisen avointa keskustelua parisuhteen ja perhe-elämän yhteensovittamisesta, lapsettomuudesta, julkisuuden varjopuolista ja muista naiseuteen sekä äitiyteen liittyvistä ristiriitaisista ja välillä myös kielletyltä tuntuvista aiheista.

Gossip Moms Suomi Discovery+ -palvelussa joka torstai alkaen 16. syyskuuta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos