Pidetään yhteyttä

TV

Paratiisihotellin Nooralla kummallinen taktiikka miesten iskemiseen: ”Mä otan sut”

Noora Sillanpään iskutaktiikka paljastui Paratiisihotellissa
Instagram / Noora Sillanpää

Paratiisihotelli Suomen jaksoja pääsee seuraamaan Ruutu+ -kanavalla maanantaisin ja tiistaisin. Sitä onkin seurattu silmä kovana. Hiljattain näytetyssä jaksossa Noora, Fasu ja aikaisempaan kokoonpanoon kuulunut Markus rentoutuivat altaalla ja keskustelivat arvoistaan.

Puheeksi tuli myös se, kuinka Noora käyttäytyy ollessaan kiinnostunut jostakusta.

”Silloin kun mä periaatteessa yritän saada jonkun miehen itselleni, niin mä oon tosi sellainen, että ymmärrätkö, että mä otan sut,” Noora kertoo.

”Mä teen tällaista, mutta sitten siinä kohtaa, jos mies on minun, niin mä oon sellainen, että haluan, että mies periaatteessa määrää kaapin paikan,” hän jatkaa.

Markus on asiasta samaa mieltä ja sanoo, että miehen pitäisi olla se dominoivampi osapuoli.

”Mut sit mä tykkään myös siitä, et mä saan välillä olla itsepäinen ja yrittää astua varpaille. Sit mä joudun kumminkin alistumaan jossain kohtaa,” Noora kertoo.

Markus pohtii myöhemmin haastattelussaan, kenen kanssa hänen pitäisi jatkaa peliä. Josefina olisi se hyvä vaihtoehto, mutta Markus on hieman epäröivä.

”Järkevin vaihtoehtohan on ottaa Josefina, mutta en jaksaisi kuunnella kyllä tuota kitinää ainakaan yhtään enää,” Markus sanoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos