Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Khloé Kardashian myöntää viimein jotain, mitä on vuosien varrella vain spekuloitu: ”Olet ensimmäinen, joka kysyy minulta haastattelussa”

Khloé Kardashian myöntää nenäleikkauksen
AOP

Khloé Kardashian on monelle tuttu hahmo Kardashianit -ohjelmasta. Hänen siskonsa ovat tunnetut Kim ja Kourtney Kardashian. Nyt Khloé paljastijotain, mitä on vuosia vain spekuloitu. Lisäksi hän kertoo siitä, kuinka hän on ollut eriarvostettu siskoihinsa verrattuna.

Huonosta itsetunnosta kärsinyt Khloé myöntää käyneensä kirurgin veitsen alla. Jo vuosikausia hänen ympärillään on pyörinyt huhuja siitä, mutta nyt hän viimein myöntää käyneensä nenäleikkauksessa.

”No, kaikki sanovat, että herranisä, hänelle on tehty kolmas kasvojen siirto. Minulle on tehty yksi nenäleikkaus,” Klhoé kertoi Andy Cohenille The Final Curtain -päätösjaksossa.

Nainen ei ole kommentointu huhuja aikaisemmin, sillä kukaan ei ole kysynyt häneltä asiasta.

”Olet ensimmäinen henkilö, joka on kysynyt minulta asiasta haastattelussa,” hän lisää.

Khloé paljasti myös muita vuosien varrella kokemiaan kauneushoitoja.

”Minulle on tehty pistoshoitoja. Ei kuitenkaan liiemmin botoxia, sillä en kestä sitä.”

Khloé kertoi myös, kuinka hän on ollut eriarvoinen siskoihinsa verrattuna ja että hänet on yleensä laitettu tarkoituksella taustalle.

”Oli monia kertoja, joissa he saivat rekillisiä vaatteita. Minä sain puolestani pari kolme vaatekappaletta ja sanottiin, ei hätää, olisit joka tapauksessa taustalla,” hän avautui.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos