Pidetään yhteyttä

Huumori

Netflixin uusi deittiohjelma herättää kummastusta– Hait ja heinäsirkat etsimässä rakkautta tuoreella trailerilla!

Netflixin uusi deittiohjelma kummastuttaa
AOP

Netflix on julkaisemassa uuden tosi-tv-sarjan 21. Heinäkuuta. Ohjelma kantaa nimeä ”Sexy Beasts” eikä äskettäin julkaistu traileri ole jättänyt ketään kylmäksi. Twitter onkin suorastaan räjähtänyt vahvoista reaktioista ohjelmaa kohtaan—eikä suotta!

Ohjelmassa osallistujat meikataan täysin tunnistamattomiksi Masked Singer-sarjan tyyliin ja he lähtevät treffeille etsimään rakkautta ulkonäöstä piittaamatta. Joka jaksossa yksi sinkku etsii rakkautta kolmesta kuumasta pedosta jotka kilpailevat sinkun sydämestä. Lopulta sinkut valitsevat yhden kuumista monstereista ja vasta valinnan jälkeen osallistujat viimein paljastavat todellisen ulkonäkönsä toisilleen.

Ohjelmassa on tarkoitus keskittyä persoonaan ja poistaa ulkonäön vaikutus parinvalinta prosessista. Ohjelman juontajana tulee toimimaan koomikko Rob Delaney eli huumoria tästä ohjelmasta ei varmasti tule puuttumaan, vaikka ohjelman tarkoituksena onkin rakkauden löytäminen tositarkoituksella. Täysin tuore konsepti ”Sexy Beasts” ei ole, sillä ohjelma julkaistiin jo vuonna 2014 Englannissa ensimmäistä kertaa.

Sarjan traileri on herättänyt kummastusta, naurua ja paheksuntaa ihmisissä. Erityisesti ohjelman erittäin dramaattiset maskeeraukset ovat aiheuttaneet mielenkiintoisia reaktioita. Osallistujat nimittäin todella muuttuvat vaikkapa tiikeriksi tai haiksi proteesien avulla ja lopputulos on shokeeraava. Eikä kyseessä ole vain eläinkunta—kuumien petojen joukosta löytyy nimittäin myös myyttisiä olentoja.

-Tämä saa minut haluamaan perumaan Netflix-tilaukseni, eräs käyttäjä kommentoi traileria Twitterissä.

-Siis mitä mä olen vetänyt, toinen käyttäjä täräytti yksinkertaisesti.

Ohjelman trailerin ensimmäinen lause on erittäin osuva: Tervetuloa oudoimmille sokkotreffeille ikinä! Trailerilla kummajaiset nähdään esimerkiksi keilaamassa hurjissa maskeerauksissa ja myös valinnanvaikeus vaikuttaa huimaavan sinkkujen päitä. Tsekkaa traileri ja valmistaudu tunteisiin 21. Heinäkuuta, sillä hyvässä tai pahassa tämä ohjelma ei taatusti tule jättämään ketään kylmäksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos