Pidetään yhteyttä

TV

No nyt on nostalgiaa—Huippusuosittu Polly Pocket-nukke saapuu valkokankaalle!

Lily Collins tulee tähdittämään uutta Polly Pocket elokuvaa
AOP

Polly Pocket-leikkisetit ja nuket saapuivat lasten huviksi alunperin 80-luvulla. Nämä miniatyyri nuket nousivat nopeasti hurjaan suosioon lasten keskuudessa. Monet piirretyt ovatkin saaneet viime vuosina oman live action-elokuvan tai sarjan ja vihdoin on koittanut myös nukkejen vuoro.

Tulevaa elokuvaa joka kertoo Polly Pocketin seikkailuista tulee tähdittämään Emily in Paris-sarjan tähti Lily Collins ja ohjaajana sekä kirjoittaja toimii Girls-sarjan luoja Lena Dunham. Elokuva tulee kertomaan tytöstä joka ystävystyy miniatyyri naisen kanssa, mutta elokuvan yksityiskohdat jäävät vielä nähtäviksi. Elokuvan tähdet ovat kuitenkin erittäin innoissaan projektista ja sen merkittävyydestä erityisesti tytöille.

-Polly antoi minulle pienen taikamaailman ja päätösvallan toimia tarinan kertojana, joten on melko runollista käsitellä näitä ideoita nyt ohjaajana yhteistyössä loistavan Lily Collinsin, Robbie Brennerin, Mattelin ja MGM:n kanssa, Dunham kertoi.

-Lapsena joka oli hullaantunut Polly Pocketeista, tämä on todella unelma joka käy toteen, enkä malta odottaa että pääsen tuomaan nämä pienet lelut valkokankaalle, Collins sanoi.

Polly Pocket on tunnettu toiminnallisuudestaan, niinkuin myös toinen suosittu nukke—Barbie. Polly on laulanut, rullaluistellut ja omaa asenteen joka kykenee mihin vain, voi siis olla että elokuva saattaa lopulta yllättää vannoutuneimmatkin fanit juonellaan.

-Olen niin innoissani saadessani tuoda esiin rakkauteni merkittävää historiaa sekä syvää uskoani siihen että nuoret naiset tarvitsevat fiksuja leikkisiä elokuvia jotka puhuttelevat heitä olematta alentavia, Dunham vielä lisäsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos