Pidetään yhteyttä

TV

Netflix suunnittelee uutta Pokémon -sarjaa – tällä kertaa se ei ole piirretty!

Netflix suunnittelee uutta Pokémon -sarjaa
AOP

Variety uutisoi hiljattain, että Netflixillä on suunnitteilla uusi Pokémon -sarja – eikä se ole piirretty.

Pokémon on ollut suuri juttu ja rakastettu sarja niin lasten kuin nuorten aikuisten keskuudessa jo 90-luvulta saakka. Siitä on tehty TV-sarja, elokuvia, pelejä ja muita oheistuotteita. Tähän mennessä kaikki TV:stä tutut Pokémon -sarjat ja elokuvat ovat kuitenkin olleet piirrettyjä.

Kuuleman mukaan Luficer -sarjan tuottaja Joe Henderson on mukana tämän ohjelman suunnittelussa. Sarjan ideana on se, että siinä olisi mukana ihmisnäyttelijöitä ja Pokémonit ovat tietokoneella tehtyjä.

Vastaavanlainen elokuva nähtiin aikaisemminkin ja se oli nimeltään Detective Pikachu. Siinä näyttelivät muun muassa Ryan Reynolds ja Justice Smith.

The Verge arvelee, että tämän takana on idea työntää lisää Nintendo -pelejä asiakkaita kohti. Vuonna 2015 jopa huhutiin, että Netflix ja Nintendo olivat kehittelemässä live-action Legend of Zelda -sarjaa samasta syystä, mutta se päädyttiin peruuttamaan tietovuotojen takia. Nähtäväksi jää, mikä Netflixin motivaatio on ja onko tarkoituksena vain myydä lisää pelejä uuden sarjan avulla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos