Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sofia Belórf näpäytti Niko Ranta-ahoa TV:ssä: kohukaunotar suorasanaisena

Sofia Belórf näpäytti Niko Ranta-ahoa TV:ssä
Instagram / Sofia Belórf

Sofia Belórfin TV-sarjassa Sofian Salaisuudet nähtiin maanantaina 26.7. varsin näpsäkkä näpäytys. Muun muassa Seiska uutisoi asiasta. Viimeisessä jaksossa Sofia valmistautuu pressitilaisuutta varten kampaajan tuolissa ja vitsailee entisestä poikaystävästään Niko Ranta-ahosta.

Sofia katselee videota siitä, kuinka juhlatilaa koristellaan. Kukat juhlatilaa varten saapuvat rekassa, mikä huvitti Sofiaa.

”Minua vähän jännittää, että millaisia kukka-asetelmia sinne tehdään. Nämä ovat ihan oikeita kukkarekkoja, nämä eivät ole niitä ”Ranta-ahon kukkarekkoja”,” Sofia nauraa.

”Jos se olisi mun poikaystävä edelleen, niin se olisi varmaan piilottanut tuonnekin jotain silleen, että ”tämähän sattui sopivasti, Sofia!”,” kaunotar täräyttää.

”Nyt ei tarvitse enää jännittää sellaista,” hän toteaa.

Niko Ranta-aho sai tuomiot Katiska 1 ja Katiska 2 -huumevyyhdeistä. Ensimmäisestä vyyhdistä hän nappasi 11 vuotta vankeutta.

Nykyään Sofia seurustelee Stefan Thermanin kanssa.

Sofialla on ollut kiireinen kesä: hänet on nähty pariin otteeseen liikkumassa Helsingin julkisilla kulkuvälineillä treeniasussaan ilman maskia puhelintaan näpytellen. Seiska uutisoi aikaisemmin myös siitä, kuinka ökyelämää rakastava Sofia näyttää olevan melko kova ulosottoviraston asiakas ja hänellä on velkaa ulosotossa jopa 24 000 euron edestä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos