Pidetään yhteyttä

TV

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeilyn arvio: ”homofobista läppää ja pissan ja pierun yliannostusta”

Luokkakokous 3 - Sinkkuristeilyn arvio: "homofobista läppää ja pissan ja pierun yliannostusta"
AOP

Luokkakokous 3 – Sinkkuristely on keskiviikkona 28. heinäkuuta teatterilevitykseen saapunut Renny Harlinin ohjaama elokuva, jossa näkyy pitkä lista tuttuja suomalaisia näyttelijöitä. Odotettu elokuva sai kuitenkin Seiskan käsittelyssä melkoisen rimanalitusarvion.

Seiska kertoo, että komediasaagan kolmas osa näyttää samanlaisilta kuin edeltäjänsä. Kakka- ja kikkelivitsejä piisaa ja elokuvassa on ”homofobisella läpällä sekä pissan ja pierun yliannostuksella” varustettua huumoria.

Rima alittui kuitenkin kaikista pahiten synnytyskohtauksessa, jota Seiska kuvaili ”naisvihamieliseksi,” sillä eritteet lentelivät kuin kauhuleffassa konsanaan.

Mielipide on se, että kun Renny 35 vuoden jälkeen palasi Suomeen, leffalta olisi voinut odottaa enemmän. Seiska mainitsi vielä kohtauksen, jossa pankkikortin PIN-koodi oli 1986, mikä viittasi vuoteen, jolloin Renny ja Markus Selin julkaisivat Jäätävän poltteen.

Seiska tokaisee suorasukaisesti, että Jäätävä polte ”näyttää Luokkakokous 3:n rinnalla mestariteokselta.”

Pääosassa nähdään muun muassa Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuvassa vilahtaa myös Rennyn tuore vaimo Johanna Harlin sekä muutamia muita tuttuja suomalaisia kasvoja.

Alta voit katsoa odotetun leffan trailerin. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos