Pidetään yhteyttä

TV

Näyttelijä Jay Pickett kuoli yllättäen – Putosi hevosen selästä kesken kuvausten

Näyttelijä Jay Pickett kuoli yllättäen kesken elokuvan kuvausten putoamalla hevosen selästä
Instagram/Jay Pickett

Yhdysvaltalainen Jay Pickett kuoli yllättäen viime perjantaina 60 vuoden iässä. Hän oli todellinen saippuaoopperoiden veteraaninäyttelijä, jonka suomalaisetkin television katsojat muistavat muun muassa sarjoista Päivien Viemää, Matlock ja General Hospital.

Pickett oli kuvaamassa uutta Treasure Valley-elokuvaansa, jonka hän itse käsikirjoitti ja tuotti. Hän esittää elokuvassa pääosaa Jack Braunina, joka jälleenrakentaa koko elämänsä tulipalon tuhottua hänen perheensä.

Travis Mills, elokuvan ohjaaja, kertoi Pickettin saaneen sairaskohtauksen ja kuolleen välittömästi kesken kuvausten. Mitään virallista syytä ei tässä vaiheessa kuolemalle vielä annettu.

Mills kertoo, että he olivat valmistautumassa kohtauksen kuvaamiseen ja Pickett istui hevosen selässä. Yhtäkkiä näyttelijä vain kaatui hevosen selästä, hänelle annettiin ensiapua ja paikalle saapui muutaman minuutin päästä lääkintämiehet helikopterilla. Tämän jälkeen hänet vain todettiin kuolleeksi siinä samassa paikassa.

Jim Heffel, Pickettin näyttelijäystävä, julkaisi Facebook-tilillään koskettavan muistokirjoituksen, johon hän lisäsi myös tuoreimpia kuvia elokuvan kuvauksista.

– Eilen menetin hyvän ystävän ja maailma menetti mahtavan ihmisen. Jay Pickett päätti ratsastaa taivaisiin. Jay kuoli hevosen selässä valmiina lassoamaan elokuvassa Treasure Valley. Kuin kunnon cowboy. Jay kirjoitti tarinan ja tähditti sitä. Hän myös tuotti sen minun ja Vernon Walkerin lisäksi. Häntä tullaan kaipaamaan kovasti, Heffel kirjoitti.

Lähde: The New York Times

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos