Pidetään yhteyttä

TV

Krista Siegfrids pakkasi mukaansa koko perheensä – Mies etätöihin ja vauva isoäidille

Krista Siegfrids pakkasi mukaansa koko perheensä Suomeen Tanssii tähtien kanssa kilpailua varten
AOP

Suomenruotsalainen laulaja Krista Siegfrids on asunut jo pitkään Amsterdamissa Hollannissa. Hän on mukana uudella Tanssii Tähtien Kanssa-kaudella, jonka kuvaukset alkavat pian Suomessa. Iltalehti haastatteli häntä tänään kauden julkistamistilaisuudessa.

Siegfrids asuu Amsterdamissa yhdessä hollantilaisen puolisonsa, Rutger van Nesin, kanssa ja heillä on yhteinen lapsi. Marraskuussa 2020 syntynyt tyttö Lizzy onkin tuttu näky Siegfridsin omalta Instragram-sivulta, jossa kaksikko on poseerannut toinen toistaan ihastuttavimmissa kuvissa pitkin kesää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Tanssii Tähtien kanssa tuo koko perheen Suomeen, kertoo Siegfrids haastattelussa. Toki asiasta piti ensin vähän neuvotella perheen kesken, mutta ajatus oli kaikista hyvä, joten matkaan voitiin lähteä. Tähtiopettajakseen hän sai Anssi Heikkilän ja edessä on tanssintäyteinen syksy.

Siegfrids kertoo, että hänen puolisonsa tulee tekemään etätöitä Suomesta käsin sinä aikana ja Lizzyn isoäiti on lupautunut avustamaan vauvanhoidossa.

– Ollaan Suomessa niin kauan, kun ollaan mukana kisassa. Toivottavasti pitkälle syksyyn, hän tuumailee.

Äitiyden hän kertoo olevan superihanaa, vaikka unet ovatkin jääneet välillä vähän vähemmälle. Tulevaisuuden suunnitelmista Siegfrid ei osaa sanoa paljon tällä hetkellä, mutta toteaa elämän olevan nyt Amsterdamissa ja Suomessa kaikin puolin ihanaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos