Pidetään yhteyttä

TV

Martina Aitolehdellä edessä jännittävät ajat– Saa oman TV-ohjelman!

Martina Aitolehti saa oman TV-ohjelman
AOP

Keväällä 2022 Suomessa tullaan näkemään uusi elämäntapamuutos-ohjelma, jota luotsaa Martina Aitolehti. Alun perin amerikkalainen formaatti on seurapiirikaunottaren ja televisiopersoona Khloé Kardashianin mentoroima ohjelma. Siinä osallistujat ryhtyvät saavuttamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämäntapamuutosta. Ohjelman nimi on Revenge Body with Khloé Kardashian.

Discovery +:lla nähtävän ohjelman suomalainen versio on nimeltään Revenge Body with Martina Aitolehti. Ohjelmassa tullaan seuraamaan osallistujien elämäntapamuutosta 3 kuukauden ajan ja tavoitteena on muuttaa heidän omaa suhtautumistaan omaan kehoonsa positiivisemmaksi ja luoda kestävä pohja heidän henkiselle hyvinvoinnilleen.

Osallistujien epävarmuus omaan kehoon johtuu joko läheisten kommenttien vuoksi tai ulkopuolelta tulevasta paineesta. Martina lähtee tukemaan heidän elämäntapamuutostaan lämminhenkisellä ja kannustavalla otteella.

Tiedotteessa korostetaan nimenomaan sitä, että kyseessä ei ole vain ulkonäköön ja sen muutokseen liittyvät kysymykset, vaan Martina tiiminsä avulla haluaa paneutua myös itsensä hyväksymiseen.

Sarjan päätteeksi siihen osallistuneet päähenkilöt pääsevät kertomaan omin sanoin, miten kaikki on muuttunut ja paljastavat muodonmuutoksen lähipiirilleen.

Martina on uudesta ohjelmasta erittäin otettu ja pitää ohjelmaan pääsyä suurena kunniana.

– Valintani kyseiseen rooliin kertoo, että työni jälki hyvinvointivalmentajana on tehnyt vaikutuksen. Otan projektin kunnialla vastaan ja lähden siihen täydellä sydämellä mukaan, kertoo hän ohjelman tiedotteessa.

Ohjelmaan haetaan tällä hetkellä osallistujia, jonka jälkeen kuvaukset voidaan aloittaa. Sarjan kuvaaminen tulee pitämään Martinan kiireisenä tämän vuoden ajan.

Khloé Kardashianin vuonna 2017 alkanut sarja on ollut todella suosittu Amerikassa ja sitä on tehty jo kolme tuotantokautta. Neljännestä kaudesta on liikkunut huhuja, mutta sarjan jatkumista ei ole vielä virallisesti julkistettu.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos