Pidetään yhteyttä

TV

Finaalin huipennus! – Tässä on yllättynyt julkkis Big Brother voittaja 2021

Petra Olli voitti Big Brother vipkauden 2021
AOP

Big Brotherin vippikausi huipentui viimein 19 päivän koetuksen jälkeen finaaliin torstai-iltana. Finaalinelikossa oli jäljellä laulaja Sara Forsberg, näyttelijä Markku Pulli, painin maailmanmestari Petra Olli ja yrittäjä Nina Mikkonen.

Ensimmäiset jännittävät hetket koettiin, kun nelikosta poistui neljännelle sijalle jäänyt Sara ja heti hänen peräänsä kolmannelle sijalle jäänyt Nina. Finaalikaksikkoon jäivät Markku ja Petra, joita juontaja Anni Hautala piti piinaavassa jännityksessä.

– ”Big Brother Suomi vipkauden voittaja on… Petra! Onneksi olkoon!” hän julisti vihdoin.

Petra jäi häkeltyneenä Big Brother taloon, kun Markun tuli jo kiireesti siirtyä studion puolelle.

– ”Älä jätä mua tänne!” Petra parahti Markun perään.

Markku poistui talosta hyväntuulisena ja Petra jäi yksin taloon voitosta vielä silminnähden yllättyneenä. Pian tuli kuitenkin Petrankin aika siirtyä studion puolelle. Hän saapui tulisuihkujen ja konfettien saattelemana Annin haastateltavaksi.

Petran koko kisan ajan jatkunut rauhallisuus ja aitous, joka sai katsojat rakastamaan häntä, loisti myös nyt voittajan olemuksesta.

– “No jos mä kaks viikkoo sitten oisin miettiny, ku tossa seiso tuossa samalla korokkeella ja mä mietin, että mitähän tästä tuloo oikeen, että huh huh, olihan reissu”, kuvailee Petra tuntojaan.

Petra ei ollut ajatellut voittavansa kisaa ja hän kertoo, kuinka talon sisällä on vaikea tietää, mitä ulkomaailmassa tapahtuu ja ketä kansa äänestää.

– ”Ei hirveesti näillä painitaidoillakaan tuolla ollut tekemistä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.”

Petra sai huikeat 53% voittoäänistä ja lopussa katsottiin vielä muutamia kauden parhaimpia paloja talon tapahtumista. Tämän jälkeen juontajat Tinni Wikström ja Kimmo Vehviläinen toivat Petralle 30 000 euron shekin, jonka voittaja otti vastaan edelleen hämmentyneenä, mutta onnellisen hymyn kera.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos