Pidetään yhteyttä

TV

Huvila ja Huussi palaa Jere Lehtisen ökymökille – Makuuhuoneesta löytyy erikoinen pimennysratkaisu

Huvila ja Huussi vierailee taas Jere Lehtisen hulppealla mökillä
AOP

Nelosen suosittu Huvila ja Huussi-ohjelma vieraili Jere ja Jaana Lehtisen upealla merenrantamökillä vain muutama vuosi sitten. Jere oli hankkinut tontin perheen asuessa vielä Dallasissa ja se päätettiin hankkia pelkkien kuvien perusteella.

– Ostimme vähän sian säkissä, totesi Jere tuolloin.

Kun Huvila ja Huussi ensimmäisen kerran vierailivat tontilla, pääsi suunnittelija Eva Wuite toteuttamaan pihamaan muutoksen, johon kuului niin terassia, kesäkeittiötä kuin puutarhan istutuksiakin.

– Tämä on yksi hienoimmista kohteista, joita olen ikinä suunnitellut, hehkutti Eva tuolloin.

Tällä kertaa vuorossa ovat mökin sisätilat, vaikka ensi silmäyksellä näyttääkin siltä, että mitään korjattavaa ei ole.

– Kun kävelin sisään, ensimmäiset fiilikseni olivat, että mitä täällä edes tarvitsee tehdä, ihmetteli Vilja Schepel.

Vilja on Huvila ja Huussin remontointikoordinaattori, jonka rinnalla nähdään sisustusarkkitehti Mikko Vesanen. Yhdessä he ovat toteuttaneet mitä kauneimpia muutoksia suomalaisiin kesämökkeihin.

Tarkempi silmäys kuitenkin paljastaa, että Lehtisten mökiltä löytyy paljonkin korjattavaa eikä kyse suinkaan ole mistään pikku rempasta. Mökillä tullaan uusimaan katto, lattiat, keittiö, takka sekä osa ikkunoista. Makuuhuoneiden määrää myös lisätään, jotta mökille voidaan kutsua enemmän vieraita kerralla.

Lehtisten makuuhuoneesta paljastuu myös hyvin erikoinen pimennysratkaisu. Ikkuna on verhottu maalarinteipillä kiinnitetyllä jätesäkillä.

– Olemme kranttuja nukkujia. Pitää olla pilkkopimeää ja kylmää. Olen ratkaissut pilkkopimeyden teippaamalla jätesäkeillä ikkunan umpeen. Ratkaisu on säilynyt edelleen, kertoo Mikko.

Jaana kuitenkin toivoo, että makuuhuoneeseen saataisiin joskus valoakin, joten eiköhän Huvila ja Huussin tiimi saa aikaiseksi jonkin toimivan ja hyvännäköisen ratkaisun. Lehtisiä toki jännittää miltä kaikki tulee näyttämään, mutta he olivat niin tyytyväisiä viimekertaiseen piharemonttiin, että luotto tiimiin on todella hyvä.

Mainokset