Pidetään yhteyttä

TV

Jaatko Netflixin muiden kanssa? Siihen on tulossa loppu!

Netflixin käyttäjätunnuksia ei kohta enää voi jakaa
AOP

Netflix -suoratoistopalvelusta on tullut maailmanlaajuinen hitti ja miljoonat ihmiset katselevat tv-sarjoja ja elokuvia Netflixistä päivittäin. Se oli monelle tylsyyden pelastus etenkin viime vuonna karanteenin aikana. Netflix veloittaa palvelustaan realistisen hinnan ja monet turvautuvat Netflixiin halutessaan nauttia laadukkaista elokuvista.

Netflixin käyttöehtojen mukaan salasanaa ja käyttäjätunnusta ei saa jakaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät asu saman katon alla. Salasanan jakamista on kuitenkin harrastettu paljon ja perheet ja kaveripiirit jakavat käyttäjätunnukset ja salasanat keskenään säästääkseen kuluissa.

Aikaisemmin Netflix ei ole puuttunut tähän, mutta The Guardian -lehden mukaan kova kilpailu suoratoistoalalla pakottaa Netflixin hankkimaan uusia käyttäjiä. Muun muassa Hulu, Amazon Prime ja Disney+ ovat Netflixin kanssa suorassa kilpailussa.

Jotkut käyttäjät ovat hiljattain saaneet viestin ruudulleen, jossa Netflix kysyy, asuuko käyttäjä samassa osoitteessa tilin omistajan kanssa. Toistaiseksi viestin on vielä voinut ohittaa, mutta tulevaisuudessa salasanojen jakamista tullaan valvomaan tiukemmin. Netflixiltä asiaa ollaan kommentoitu sanomalla, että salasanojen jakaminen on välttämätön paha, sillä se pitää usein jakaa esimerkiksi perhenejäsenten kesken. Nyt siihen on kuitenkin tulossa loppu.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos