Pidetään yhteyttä

TV

Haluatko lisää katsottavaa Netflixissä? Tämä helppo kikka ei vaadi edes VPN:n käyttöä!

Parilla klikkauksella saat lisää katsottavaa Netflixiin
AOP

Vuonna 2019 tehdyn selvityksen mukaan Suomen Netflixin tarjonta oli hintaansa nähden yksi maailman kehnoimmista. Jokin aika sitten MTV Uutiset paljasti kuitenkin kikan, jonka avulla voit saada parilla klikkauksella paljon enemmän katsottavaa.

Monet Suomen Netflixin käyttäjät ovat jo vuosia haikailleet parempaa elokuvatarjontaa. Etenkin Yhdysvaltojen Netflixissä nähtävillä olevat elokuvat ja sarjat houkuttelevat. Katsojat ovat kokeilleet VPN:ää saadakseen enemmän katsottavaa, mutta Netflix on alkanut päivitystensä myötä tunnistaa VPN:n käyttäjät.

Mutta on olemassa kikka, jonka avulla voit saada hetkessä jopa 800 uutta nimikettä katsottavaksi.

”Laskujemme mukaan englanniksi on nähtävillä yli 800 nimikettä, jotka eivät ole saatavilla suomeksi. Flixablen mukaan Suomen Netflixissä on nähtävillä noin 4 000 elokuvaa ja sarjaa. 800 uutta nimikettä edustaa siis 20 prosentin kasvua nimikkeiden lukumäärään,” Ville Salminen kirjoittaa Vertaaliittymiä sivustollaan.

Ideana on muuttaa omista asetuksista kieleksi englanti suomen sijaan.

”Kielen muuttaminen englanniksi ei ole ainoa mahdollisuus löytää lisää katsottavaa, vaan uusia nimikkeitä on mahdollista löytää muitakin kieliä kokeilemalla. Tähän viittaa se, että Netflixin API-pyynnöissä esiintyy muuttuja enableMultiLanguageCatalog, jonka arvoksi asetetaan lähtökohtaisesti false.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos