Pidetään yhteyttä

TV

He tekivät sen! – Blind Channel Euroviisujen finaaliin

Blind Channel Euroviisujen finaaliin
AOP

Rotterdamissa järjestettiin torstaina Euroviisujen toinen semifinaali, jossa esiintyi Suomea edustava oululaisyhtye Blind Channel. Upea vihanpunaisen sävyttämä esitys teki vaikutuksen sekä yleisöön että tuomaristoon.

Tulosten julkistaminen muodostui todelliseksi jännitysnäytelmäksi Suomen osalta, sillä Blind Channelin finaalipaikka julistettiin vasta viimeisenä. Varsinaista pistetaulukkoa ei kuitenkaan julkisteta ennen kuin vasta lopullisen finaalin jälkeen.

Blind Channel on ollut jo heti ensimmäisestä semifinaalista asti yksi ennakkosuosikeista. Se erottuu muista esiintyjistä raivokkaan energian ja upean lavashownsa ansiosta.

Suomen lisäksi jatkoon pääsivät Albania, Serbia, Bulgaria, Moldova, Portugali, Islanti, San Marino, Sveitsi ja Kreikka. Näiden lisäksi finaalissa on viisi suurta rahoittajamaata eli Italia, Espanja, Saksa, Ranska, Britannia sekä isäntämaa Hollanti.

Tunnelma suomalaisilla oli katossaan, kun finaalipaikka vihdoin selvisi. Lehdistötilaisuudessa heiltä kysyttiin, miltä tuntui kuulla paikan saamisesta viimeisenä.

– Olisi voinut tulla aiemmin. Ajattelimme, että näin sen vaan pitää mennä, sanoi laulaja Niko Vilhelm.

Yhtyeestä on hienoa päästä soittamaan toinen keikka Euroviisujen lavalla, mutta parhaimmaksi asiaksi he kertovat sen, että he ovat tehneet vaikutuksen yleisöön. Kun viimeisen finaalipaikan julkistamista odotettiin, eikä Suomea oltu vielä valittu, alkoi yleisö huutaa ”Finland, Finland”.

– Se oli suurin voittomme, yleisö oli puolellamme. Teimme vaikutuksen, Niko Vilhelm iloitsi.

Finaaliesityksestä yhtye lupaa todellista rock-myllytystä. Euroviisufinaali nähdään tulevana lauantaina suorana klo 22 alkaen Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Suomen esitys tullaan näkemään lähetyksen toisella puoliskolla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos