Pidetään yhteyttä

Reseptit

5 parasta rantaa Portugalissa: erinomaiset rantalomat

5 parasta rantaa Portugalissa: erinomaiset rantalomat
Pixabay

Portugali on tunnettu upeista rannoistaan, ja se on yksi Euroopan kauneimmista rantakohteista. Maan rannikolla on laaja valikoima erilaisia ​​rantoja, jotka tarjoavat kauniita maisemia, kirkasta vettä ja aurinkoa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat rannat Portugalissa, jotta voit suunnitella täydellisen rantalomasi.

1. Praia Nova

Praia Nova sijaitsee Porchesin kaupungissa Lagoan alueella Algarvessa. Tämä ranta on nimetty Portugalin parhaaksi rannaksi. Se sijaitsee ”Capela Senhora da Rocha” -kappelin juurella, joka on yksi Algarven symbolisista paikoista. Praia Nova on suojaisa ranta, joka sijaitsee lähellä toista Euroopan kauneimmista rannoista, Cova Redonda -rantaa.

Porches on pieni paratiisin kolkka, joka on vielä vähän tunnettu turistien keskuudessa. Ranta tarjoaa upeita maisemia ja rauhallisen ilmapiirin. Praia Nova on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia aurinkoisesta päivästä. Voit varata lennot Faroon ja majoituksen parhaaseen hintaan sekä varaamalla retkiä ja aktiviteetteja Algarvessa, kuten luolien ja delfiinien katseluretki.

Päästäksesi Praia Novaan voit varata lennot Faroon ja jatkaa matkaa Lagoaan.

2. Praia Dona Ana

Praia Dona Ana sijaitsee Lagosin kaupungissa Algarvessa. Tämä ranta on yksi Algarven kauneimmista rannoista ja tarjoaa upeat maisemat. Ranta on suojaisa ja sen hieno hiekka ja kirkas vesi houkuttelevat vierailijoita ympäri maailmaa.

Lagos on suosittu turistikohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Voit tutustua kaupungin historialliseen keskustaan, vierailla museoissa ja nauttia paikallisesta ruoasta ja juomasta. Praia Dona Ana on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia kauniista maisemista, ja se sopii hyvin auringonottoon ja uintiin.

3. Praia da Marinha

Praia da Marinha sijaitsee Lagoan alueella Algarvessa. Tämä ranta on yksi Algarven kuuluisimmista ja kauneimmista rannoista. Ranta tunnetaan kallioistaan, luolistaan ​​ja kristallinkirkkaasta vedestään. Praia da Marinha on saanut useita palkintoja ja se on ansainnut paikkansa Portugalin parhaiden rantojen joukossa.

Ranta on suosittu snorklaajien keskuudessa, sillä sen vesi on täynnä elämää ja värikkäitä kaloja. Voit myös vuokrata kajakin tai veneen ja tutkia rantaa ja sen ympäristöä. Praia da Marinha on myös suosittu valokuvaajien keskuudessa, sillä sen maisemat tarjoavat upeita kuvia.

4. Praia do Camilo

Praia do Camilo sijaitsee Lagosin kaupungissa Algarvessa. Tämä ranta on yksi Algarven parhaista rannoista ja tarjoaa upeat maisemat. Ranta on suojaisa ja sen hieno hiekka ja kirkas vesi houkuttelevat vierailijoita ympäri maailmaa.

Praia do Camilo on luonnollinen ranta, joka on ympäröity kallioilla. Voit laskeutua portaita pitkin päästäksesi rantaan, ja matka alas on osa seikkailua. Ranta on myös suosittu snorklaajien keskuudessa, sillä sen vesi on täynnä elämää ja värikkäitä kaloja.

5. Praia do Carvoeiro

Praia do Carvoeiro sijaitsee Carvoeiron kaupungissa Lagoan alueella Algarvessa. Tämä ranta on suosittu turistikohde ja yksi Algarven kauneimmista rannoista. Ranta tarjoaa upeat maisemat, hienoa hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä.

Carvoeiro on viehättävä kalastajakylä, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Voit tutustua kylän kapeille kaduille, vierailla paikallisessa markkinassa ja nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta. Praia do Carvoeiro on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia auringosta ja uimisesta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos