Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Yhdysvaltalainen koomikko vetosi Oscar-gaalan järjestäjiin: poikkeuksellinen pyyntö sai huomiota televisiossa

Yhdysvaltalainen koomikko vetosi Oscar-gaalan järjestäjiin: poikkeuksellinen pyyntö sai huomiota televisiossa
Instagram / Amy Schumer

Yhdysvaltalainen koomikko ja näyttelijä Amy Schumer juontaa Oscar-gaalaa tänä vuonna. Gaala järjestetään 27. maaliskuuta. Schumer vieraili hiljattain The Drew Barrymore Showssa, jossa hän toi esille sen, että toivoisi Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin ottavan osaa gaalaan videopuhelun välityksellä, kertoo CNN.

Gaalaa juontavat Schumerin lisäksi Wanda Sykes ja Regina Hall.

Schumer sanoi esittäneensä Oscar-gaalan järjestäjille toiveen siitä, että Ukrainan presidentti olisi mukana videopuhelun välityksellä.

”Uskon, että läsnä on paine siitä, että: ”Tämä on loma, annetaan ihmisten unohtaa edes tämän yhden illan ajaksi.” Mutta minusta olisi syytä ajatella myös niin, että: ”Tätä show’ta katsoo niin moni silmäpari ja kuuntelee niin moni ihminen,” Schumer toteaa Drew Barrymoren keskusteluohjelman uudessa jaksossa.

”Ehdotin asiaa ja sanoin, että haluaisin, että Zelenskyin vieraaksi satelliitin, videon tai jonkun vastaavan keinon avulla, sillä Oscareita katsoo niin moni silmäpari.”

Hän kuitenkin toteaa, että hän ei ole se, joka suunnittelee Oscarit. Niinpä hän voi vain toivoa, että toiveeseen tartutaan.

”Minusta tämä on loistava mahdollisuus edes mainita muutamia asioita. Minulla on mielessäni myös muutamia vitsejä, jotka pureutuvat maailman nykytilanteeseen.”

”Tällä hetkellä maailmassa tapahtuu niin monia ikäviä asioita, että on vaikea valita, mihin tulisi keskittyä,” Schumer jatkaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos