Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Chisulta shokeeraava ilmoitus: lopettaa uransa – tässä syy!

Chisulta shokeeraava ilmoitus: lopettaa uransa - tässä syy!
Instagram / Chisu

Laulaja Chisu eli Christel Roosberg ilmoitti tänään 23.3. Instagramissa, että hän aikoo lopettaa uransa. Hän puhui uransa lopettamisesta jo Vain elämää-ohjelmassa, mutta nyt siitä on tullut todellista.

”Mä olen Chisu ja tuun aina olemaan, mutta minä ja Suomessa tunnettu Chisu-artisti ovat kasvaneet jo sen verran erilleen, että nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja. Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi. En halua puhua lopettamisesta vaan käytän mieluummin sanaa ”jäädyttäminen”, sillä lopullisten hyvästien jättäminen alati muuttuvassa elämässä tuntuu väärältä,” hän kirjoittaa Instagramissa.

”Oon loputtoman kiitollinen kappaleista ja teksteistä, joita sain kuulla ja ilmentää tähän meidän maailmaamme. Ne on tuoneet mulle ja monille lohtua ja vastauksia pimeään unohtamatta iloa. Siksi haluun vielä vuoden 2022 juhlia täysillä häikäisevän yleisöni – teidän – kanssa Chisun musiikkia ja olemassaoloa. Vuoden lopussa jäädytetään yhdessä tähänastisesti rakkain sekä opettavaisin projektini,” hän jatkaa.

Lopussa hän vielä sanoo, että aikoo julkaista keväämmällä vielä uutta musiikkia.

Chisu on uransa aikana ihastuttanut suomalaisia ja jopa napannu 12 Emma-palkintoa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos