Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kristiina Komulainen ei viihtynyt poliisin työssä pitkään: paljasti nyt uuden ammattinsa!

Kristiina Komulainen ei viihtynyt poliisin työssä pitkään: paljasti nyt uuden ammattinsa!
Instagram / Kristiina Komulainen

Mediapomona ja juontajana aikaisemmin toiminut Kristiina Komulainen valmistui viime vuoden 2021 keväällä poliisiksi. Tämän vuoden maaliskuun alussa hän kuitenkin ilmoitti somessa jättävänsä poliisin hommat sikseen. Hän kertoi, että murharyhmässä työskenneltyään hän on nähnyt asioita, joita suurin osa siviileistä ei koskaan näe.

Eilen 20.3. Kristiina paljasti Instagramissa uudet kujeensa. Hän on nimittäin aloittanut verkkokurssin myymisen. Verkkokurssilla opetellaan kehittymään paremmaksi vuorovaikutustilanteissa.

”Haluatko kehittyä vuorovaikutustilanteissa? Hienoa, jos voisin auttaa asiassa,” Kristiina aloittaa Instagramin kuvatekstinsä.

”Valmennuksesta saamme eväät arvostamaan haastavia vuorovaikutustilanteita, sillä ne mahdollistavat kasvun ja syvemmät yhteydet meidän ja meille tärkeiden ihmisten välille. Valmennuksessa opit toimimaan rauhallisesti ja järkevästi haastavissa vuorovaikutustilanteissa niin kotona, töissä kuin vapaa-ajallakin muodostamalla aina aidon yhteyden toiseen ihmiseen,” hän jatkaa.

Valmennus on verkkosivujen mukaan videopainotteinen, mutta siihen kuuluu myös työkirja. Linkki verkkokurssiin on Kristiinan Instagramin biossa ja seuraajat ovat jo kyselleet verkkokurssin perään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos