Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Joukkuetoveri vieraili Christian Eriksenin luona: tilapäivitys sairaalasta

Christian Eriksenin tilapäivitys sairaalasta
AOP

Viime lauantaina käydyssä jalkapallon EM-ottelussa Suomen pelatessa Tanskaa vastaan Tanskan joukkueen pelaaja Christian Eriksen valahti elottomana kentälle. Pelaajan sydän oli pysähtynyt ja häntä elvytettiin kentällä. Sairaalaan kiidätetty Eriksen on nyt vakaa ja hänen joukkuetoverinsa päivitti tilannetta.

Kasper Schmeichel, Tanskan joukkueen maalivahti, vieraili Eriksenin luona sairaalassa. Muu joukkue tapasi pelaajan videopuhelun välityksellä.

Tanskan yleisradion, DR:n, mukaan Kasper kuvaili tilannetta näin:

”Oloni on helpottunut huomattavasti lauantaista. Oli mahtavaa nähdä Christian. Tapaus kosketti koko joukkuettamme, ja olemme järkyttyneitä siitä että tällaista voi tapahtua. Meillä on koko maailman paras hoitohenkilökunta. Tämä on suoranainen ihme, ja tunnen siitä suurta kiitollisuutta ja riemua.”

Kasper vielä lisää: ”Tiesin Christianin vaimon, lasten, äidin, isän ja ysätvien olleen yleisössä. Olin heidän tukenaan. Kyseessä oli aivan hirveä tilanne heille. Olemme jo vuosien ajan puhuneet maajoukkueemme yhtenäisyydestä. Jos joku joukkueestamme tarvitsee apuamme, tarjoamme sitä vaistomaisesti.”

Tanska pelaa Belgiaa vastaan torstaina, mutta tässä pelissä joukkue joutuu pärjäämään ilman Eriksenin apua hänen vielä parannellessa oloaan sairaalassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos